حاشيههاي ديدار الاهلي و ميلان
علي كريمي، بازيكن استيلآذين و سابق پرسپوليس كه سابقه پوشيدن پيراهن الاهلي امارات را دارد در مسابقه شب گذشته يك نيمه براي تيم اماراتي بازي كرد.
كريمي در اين نيمه با حركات و دريبلهايش حاضرين در ورزشگاه را به وجد آورد به طوري كه با هر حركت اين بازيكن ايراني، طرفداران الاهلي در ورزشگاه به شدت وي را تشويق ميكردند.
به گزارش فارس، كريمي در صحنهاي با يك پاس دقيق فيصل خليل، مهاجم الاهلي را با دروازهبان ميلان تك به تك كرد كه با خطاي وي متوقف شد، اما داور اين صحنه را پنالتي تشخيص نداد.
*تيم ميلان در اين ديدار با بازيكنان سرشناس خود از جمله كلارنس سيدورف، كاسانو، ادو، گاتوسو، نستا، تياگو سيلوا، آبياتي، آمبروسيني، ابراهيموويچ و روبينيو و ... مقابل الاهلي قرار گرفت.
*در نيمه اول گاتوسو، مدافع تيم ميلان بارها به داور مسابقه اعتراض كرد.
*الاهلي در اين مسابقه كه با نام كاپ بينالمللي دوبي برگزار شد با پيراهنهاي قرمز و ميلانيها يكدست سفيدپوش وارد ميدان شدند.
*طرفداران ميلان در ورزشگاه با لباسهاي اين تيم حضور داشتند. بعضاً عربهايي هم بودند كه با تركيب لباس عربي و تيم ميلان در ورزشگاه بودند، ضمن اينكه هواداراني از شرق آسيا و حتي ايرانيها نيز در ورزشگاه راشد براي تماشاي اين ديدار حضور داشتند.
البته ايرانيها بيشتر براي تماشاي بازي علي كريمي خود را به ورزشگاه رسانده بودند.
*صداي گوشخراش بوق آمبولانش در طول 90 دقيقه مدام در ورزشگاه به گوش ميرسيد. جالب اينكه اين كار يكي از ترفندهاي عربها براي تشويق تيمهايشان به شمار ميرود.
*ابراهيموويچ و روبينيو در نيمه اول از روي نيمكت بازي 2 تيم را تماشا كردند و در نيمه دوم در تركيب ميلان بازي كردند.
اين 2 بارها با بازي خشن خود صداي كادرفني الاهلي را در آوردند. روبينيو در يك صحنه دروازهبان الاهلي را مصدوم كرد و در دقيقه 70 نيز با برخورد با دوربين فيلمبرداري به شدت مصدوم شد.
ابراهيموويچ نيز در دقايق پاياني با يك تكل بازيكن الاهلي را متوقف كرد. اين كار مهاجم سوئدي ميلان، با واكنش ديويد اولري، سرمربي الاهلي مواجه شد. اين 2 پس از سوت پايان بازي نيز با يكديگر به درگيري لفظي پرداختند. با اين حال اولري در پايان بازي به ميلانيها بابت اين ديدار خسته نباشيد گفت.
*از ديگر نكات جالب ديدار، تعويض لباس بازيكنان ميلان و الاهلي در بين 2 نيمه بازي بود. معمولا اين كار در پايان بازي انجام ميشود و نه در پايان نيمه اول.
*استوديوهاي شبكههاي تلويزيوني از جمله شبكه دوبي اسپورت در همان كنار زمين تعبيه شده بود و مجري و مهمانان روي جايگاهي قرمز مستقر شدند.
*الاهلي در اين مسابقه از بهترين بازيكنانش در سالهاي اخير مقابل ميلان ايتاليا استفاده كرد. در اين بين حضور فرناندو بايانو، مهاجم برزيلي الوحده كه سابقه پوشيدن پيراهن الجزيره را هم دارد از اين لحاظ جالب بود كه وي هيچگاه در تيم الاهلي بازي نكرده و تنها به عنوان يك بازيكن مطرح و گلزن زهردار در ليگ امارات، در اين مسابقه بازي كرد.
*كاناوارو، مدافع الاهلي در اين بازي مقابل آث ميلان به مدت 45 دقيقه بازي كرد، اما با شروع نيمه دوم با لباس شخصي به روي سكوهاي ورزشگاه راشد رفت و ادامه مسابقه را تماشا كرد.
*گل دوم ميلان با ضربه سر برهتا و با سانتر دقيق روبينيو به ثمر رسيد، ضمن اينكه حسن علي ابراهيم، كاپيتان الاهلي در دقيقه 83 با يك شوت زيبا از پشت محوطه جريمه، دروازه ميلان را باز كرد.
*در پايان اين مسابقه ميلانيها با برتري مقابل حريفشان كاپ اين ديدار دوستانه را كه با نام كاپ بينالمللي دوبي برگزار شد، تصاحب كردند. ميلانيها و در رأس آنها آمبروسيني، كاپيتان ميلان با حضور در جايگاه ويژه اين كاپ را از امير دوبي دريافت كردند.
در پايان نيز بازيكنان 2 تيم با يكديگر عكس يادگاري گرفتند.



