صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ادغام سازمان ملي جوانان و تربيت بدني

کواکبيان:شوراي نگهبان دليلي براي رد ندارد

کد خبر: ۱۳۹۹۸۷
| |
2299 بازدید
عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: طرح ادغام سازمان ملي جوانان و تربيت بدني را به تصويب رسانديم تا از اين پس وزير مربوطه پاسخگوي مجلس باشد و فکر نمي کنم شوراي نگهبان دليلي براي رد اين مصوبه پيدا کند.
ماجراي تصويب طرح ادغام سازمان ملي جوانان و تربيت بدني
به گزارش آريا، کميسيون فرهنگي در ابتدا پيشنهاد تبديل سازمان تربيت بدني به يک وزارتخانه مستقل بدون ادغام با سازمان ملي جوانان را به صحن علني بهارستان آورد منتها اين پيشنهاد به دليل داشتن بار مالي از سوي رئيس جمهور مغاير با قانون اساسي تشخيص داده شد و نمايندگان هم نظر رئيس مجلس را تأييد کردند بنابراين اين پيشنهاد از دستور کار خارج شد.

کميسيون اجتماعي پس از رد پيشنهاد کميسيون فرهنگي مبني بر تشکيل يک وزارتخانه مستقل براي ورزش بحث ادغام سازمان ملي جوانان و تربيت بدني را مطرح کرد و پس از رايزني هاي متعدد سرانجام کليات آن روز چهارشنبه 8 دي ماه با اکثريت آراي نمايندگان مجلس به تصويب رسيد امّا کميسيون فرهنگي که مخالف اين طرح بود اميد داشت که امروز مجلس اين طرح را به تصويب نهايي نرساند.

امروز در بهارستان چه گذشت؟
امروز بهارستان همانند روزهاي ديگر پرهياهو بود و همه منتظر بودند که ببينند در صحن علني چه تصميمي مي گيرند آيا ادغام يا تفکيک؟ سرانجام امروز نمايندگان اين طرح را به تصويب نهايي رساندند و اين مصوبه براي تبديل به قانون راهي شوراي نگهبان شد. حالا ديگر بايد منتظر رأي شوراي نگهبان باشيم که سازمان ملي جوانان و تربيت بدني ادغام خواهد شد يا خير.
نظرات کواکبيان به عنوان موافق ادغام
مصطفي کواکبيان، نماينده مردم سمنان و مديشهر که جزو موافقين سرسخت طرح ادغام بود به خبرنگار آريا گفت: من موافق اين طرح بودم و 5 دليل نيز داشتم که احساس کردم ارائه آن براي مجلس مفيد باشد؛ يکي از دلايلي که باعث شد مجلس به فکر ادغام بيفتد بحث نظارت مجلس بود چراکه سازمان تربيت بدني 49 فدراسيون دارد و ما عملاً در جريان کارهاي اين سازمان نيستيم و با اين حرکت مجلس مي تواند نظارت بهتر بر اين امور نيز داشته باشد.

وي از اين طرح به عنوان عامل اثبات اقتدار مجلس در بحث نظارت نام برد و خاطرنشان کرد: مجلس دو سازمان را با هم ادغام کرد تا بتواند نظارت بهتري داشته باشد و يا بتواند مشکل عدم پاسخگويي را به گونه اي حل کند زيرا براساس قانون، نماينده مجلس نمي تواند معاون رئيس جمهور را مورد مؤاخذه قرار دهد ولي اگر وزيري در کار باشد مي توانيم وي را به مجلس احضار کنيم و مشکلات حوزه مربوطه را گوشزد کنيم چراکه نمي توانيم مکرراًَ از رئيس جمهور بخواهيم به مجلس بيايد و پاسخگوي نمايندگان باشد.
کواکبيان با بيان اينکه نهاد ورزش و جوانان با هم رابطه تنگاتنگي دارند، اظهارداشت: برخلاف اينکه برخي مي گويند ورزش و جوانان با هم سنخيتي ندارند که بخواهند ادغام شوند بايد بگويم رابطه تنگاتنگ دارند لذا با اين حرکت و تشکيل وزارت ورزش و جوانان مي توانيم کاري کنيم که هم صرفه جويي کرده باشيم و هم بحث نظارت را ساماندهي کنيم و اين که برخي مي گويند بار مالي دارد و يا اعتقاد دارند که با اين کار وزارتخانه افزايش پيدا مي کند تا کاهش بايد در پاسخ بگويم که ما گفتيم وزارتخانه موجود بايد کاهش پيدا کند وليکن مجلس مي تواند يک وزارتخانه جديدي ايجاد کند.
وي در پايان با اشاره به استدلال مخالفين اين طرح، افزود: استدلال هاي مخالفان، استدلال هاي شکلي بود نه محتوايي و بنده مي دانم که نمايندگان از ته دل با تشکيل اين وزارتخانه موافقند چراکه اعتقاد دارند مجلس در رأس امور است و فقط با پاسخگو کردن نهادهاي مرتبط اين اقتدار نشان داده مي شود.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟