شكايت از مادرزن براي برداشت يارانه

پس از واريز شدن يارانه‌ها، متوجه شدم سهم يارانه همسرم به حسابم واريز نشده كه پس از بررسي پي بردم مادرش نام همسرم را جزو اعضاي خانواده خود ثبت و يارانه او را دريافت كرده است.
کد خبر: ۱۳۹۸۲۳
|
۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۷ 02 January 2011
|
5931 بازدید
جام جم: داماد از مادرزنش براي برداشت يارانه 81 هزار توماني همسرش شكايت كرد.

چند روز پيش مردي با حضور در شعبه 16 بازپرسي دادسراي ناحيه 5 تهران از مادرزنش به اتهام سرقت يارانه همسرش شكايت كرد.

شاكي در اظهارات خود گفت: پس از واريز شدن يارانه‌ها، متوجه شدم سهم يارانه همسرم به حسابم واريز نشده كه پس از بررسي پي بردم مادرش نام همسرم را جزو اعضاي خانواده خود ثبت و يارانه او را دريافت كرده است.

در پي اين شكايت، دستور احضار مادرزن مرد شاكي صادر شد. زن ميانسال پس از حضور در شعبه 16 بازپرسي دادسرا در تحقيقات گفت: دخترم با رضايت خود از من خواست نامش را در ليست خانوادگي‌مان بنويسم و ... . پس از اظهارات زن ميانسال، بازپرس پرونده دستور قضايي را در اين ارتباط صادر كرد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار