خواستگاری خبرساز دانیال مقدم از السا فیروزآذر؛ پاسخ مثبت بازیگر سینما به خواننده جوان

انتشار ویدئویی از خواستگاری دانیال مقدم، خواننده و بازیگر، از السا فیروزآذر، بازیگر سینما و تلویزیون، در فضای مجازی خبرساز شده است؛ ویدئویی که در آن مقدم مقابل فیروزآذر زانو می‌زند و با تقدیم حلقه، از او خواستگاری می‌کند.
کد خبر: ۱۳۹۸۱۲۸
| |
8107 بازدید
|
 خواستگاری دانیال مقدم، خواننده و بازیگر، از السا فیروزآذر
 
به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، در ویدئوی منتشرشده از این مراسم، دانیال مقدم در میان مهمانان یک تالار عروسی مقابل السا فیروزآذر زانو می‌زند و حلقه‌ای به او تقدیم می‌کند. فیروزآذر که از این اتفاق غافلگیر شده است، با چشمانی اشک‌آلود حلقه را می‌پذیرد و پاسخ مثبت می‌دهد.
 
انتشار این ویدئو با واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی همراه شده است. با این حال، تاکنون اطلاعات رسمی و قطعی درباره زمان برگزاری مراسم ازدواج این دو هنرمند منتشر نشده است.
 

السا فیروزآذر؛ بازیگری از دوران کودکی

 
السا فیروزآذر متولد ۲۵ شهریور ۱۳۶۲ در تهران و خواهرزاده تهمینه میلانی، کارگردان سینمای ایران، است. او فعالیت بازیگری را در کودکی و با حضور در فیلم «افسانه آه» به کارگردانی میلانی آغاز کرد و سپس در فیلم‌هایی مانند «دیگه چه خبر؟!» و «کاکادو» به ایفای نقش پرداخت.
 
فیروزآذر پس از وقفه‌ای چندساله، با فیلم «زن زیادی» در سال ۱۳۸۳ به سینما بازگشت. «تقاطع»، «آتش‌بس»، «تسویه‌حساب»، «سوپراستار»، «یکی از ما دو نفر» و «ملی و راه‌های نرفته‌اش» از دیگر آثار سینمایی او هستند.
 
این بازیگر علاوه بر سینما، در مجموعه‌های نمایش خانگی «هیولا» و «جزیره» نیز حضور داشته است. او فارغ‌التحصیل رشته معماری و دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی است و در زمینه نویسندگی، دستیاری کارگردان و کارگردانی تئاتر نیز فعالیت می‌کند.
 
فیروزآذر برای بازی در فیلم «فصل تغییر» به کارگردانی مریم رحیمی، در سال ۱۳۹۸ جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم آپریلیا ایتالیا را دریافت کرد.
 
تعداد بازدید : 2237
کد ویدیو

دانیال مقدم؛ فعالیت در سینما و موسیقی

 
دانیال مقدم متولد ۲۷ مهر ۱۳۷۲ در تهران است. او در سال ۱۳۹۵ با بازی در فیلم سینمایی «من دیوانه نیستم» به کارگردانی علیرضا امینی وارد سینما شد و در ادامه، فعالیت خود را در حوزه موسیقی نیز دنبال کرد.
 
مقدم با انتشار قطعاتی با مضامین انتقادی، از جمله قطعه «رئیس» با همراهی غلام کویتی‌پور، مورد توجه قرار گرفت. او در سال ۱۴۰۲ نیز از احضار خود به دادسرای فرهنگ و رسانه در ارتباط با انتشار یک موزیک‌ویدئو خبر داده بود.
 
بر اساس تاریخ‌های تولد اعلام‌شده، السا فیروزآذر حدود ۱۰ سال از دانیال مقدم بزرگ‌تر است؛ موضوعی که پس از انتشار ویدئوی خواستگاری در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۸
دست دراز کردن عروس برای برداشتن حلقه
یعنی از قبل اوکی بودند
روجا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۸
دلقک های بی حیا ..یک سال نشده با تیپا همدیگر را پرت می کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۸
عروس ۴۳ ساله میانسال رو به پیری
داماد احمق ۳۳ و نادان ..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۸
مسخره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۸
10 سال مرد از زن کوچکتر!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۸
موجودات بی اهمیت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۸
مثل فرزاد حسنی نشه صلوات! بازیگرها عموما اینگونه ازدواج میکنند و خیلی زود هم زندگیشون از هم میپاشه! مثل مردم عادی رفتار کنند بنظرم معقول تره!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۸
حال بهم زن حال بهم زن چرا سنتهای زیبای خودمون رو داریم فراموش میکنیم و از غربیها تقلید میکنیم لطفا این خبرها رو پوشش ندین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۸
شاداماد دهسال از عروس خانم کوچکتر است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از همین الان مشخصه که این ازدواج زودتر از آنچه که هر کسی فکرش را بکند به پایان می رسد !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۸
مبارکه ولی با 43 سال سن تولید مثل در کار نیست تازه 10 سال از خودش کوچکتر دنیا در حال تغییر سن یک عدد هست
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟