صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برگزاری جلسه کمیسیون آئین نامه مجلس صبح فردا

کد خبر: ۱۳۹۷۳۰
| |
1279 بازدید
سخنگوی کمیسیون تدوین آئین نامه داخلی مجلس از برگزاری سومین جلسه کمیسیون متبوع خود در صبح روز یکشنبه خبر داد.

به گزارش مهر، عزت الله یوسفیان ملا اظهارداشت: کمیسیون آئین نامه مجلس سومین جلسه کاری خود را صبح یکشنبه ساعت 6 تا 8 صبح به منظور اصلاح مواد باقی مانده از آئین نامه برگزار می کند.

وی ادامه داد: در دو جلسه قبل کمیسیون آئین نامه، رئیس مجلس حضور داشت و صرفا ناظر برگزاری این جلسه و مباحث مطرح شده در آن بود.

سخنگوی کمیسیون تدوین آئین نامه داخلی مجلس تصریح کرد: تغییر تشکیلات اداری با توجه به واقعیات موجود، جذب کارشناسان برای تقنین قوانین، تجدید نظر در وظایف و اختیارات نمایندگان ناظر در سازمان ها و نهادها و نظارت بر عملکرد نمایندگان مجلس از جمله تغییراتی است که در مواد اصلاح شده آئین نامه داخلی مجلس لحاظ شده است.

وی خاطرنشان کرد: بررسی و اصلاح کامل آئین نامه داخلی مجلس به جلسات دیگری نیاز دارد و هنوز جای کار باقی مانده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار