صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نحوه فروش اقساطى زمینهاى ملى

کد خبر: ۱۳۹۵۴۵
| |
9925 بازدید
|

وزارت جهاد کشاورزی نحوه فروش اقساطى 20 ساله زمین‌هاى ملى و اموال متعلق به دولت به کشاورزان و روستائیانی که این اراضی در محدوده آن روستا واقع شده، تعیین کرد.
 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت بر اساس دستورالعمل آئین ‌نامه اجرایی بند 14 قانون بودجه 1389 کل کشور، سازمان جهاد کشاورزی مکلف است در صورت درخواست خرید و انتقال قطعی اراضی مستاجرین مشمول پس از اخذ گزارش موضوع بند « ج» ماده یک این دستورالعمل و تائید کمیسیون های واگذاری ذیربط درخصوص قیمت‌گذاری و تعداد اقساط حداکثر تا بیست سال، در مورد اراضی زیر حدنصاب راساً و در خصوص اراضی بالای حدنصاب با رعایت مواد 19 و 26 دستورالعمل اصلاحی با ارسال اصل پرونده برگ شمارشده به انضمام نقشه عرصه به سازمان امور اراضی و اخذ تائیدیه آن اقدام کند.

بر این اساس، سازمان جهاد کشاورزی موظف است با رعایت ماده 2 این دستورالعمل و دریافت قسط اول نسبت به معرفی متقاضی به دفترخانه عامل برای تنظیم قرارداد فروش اقساطی ثبتی طبق نمونه فرم پیوست و با رعایت موارد بیمه کردن اقساط فروش توسط متقاضیان نزد شرکت‌های بیمه‌گذار به نحوی که در صورت فوت خریدار، اقساط باقی‌مانده از سوی شرکت بیمه بصورت کامل و در یک مرحله پرداخت شود و مدت قرارداد فروش اقساطی با توجه به قیمت تعیین‌شده، تا مبلغ 200.000.000 ریال حداکثر تا 5 سال و تا 500.000.000 ریال حداکثر تا ده سال و در خصوص مبالغ بیش از این، مدت بنا به تشخیص رئیس سازمان جهاد کشاورزی تعیین می‌ شود.

در صورت درخواست خریدار و یا بنا به تشخیص کمیسیون ذیربط و با در نظر گرفتن نوع و زمان بهره‌برداری امکان تعیین بیش از یک قسط در سال میسر است.

همچنین این دستورالعمل مشمول واگذاری های مربوط به تاریخ قبل از ابلاغ تبصره2 ماده9 قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی مصوب1389،4،23 مجلس شورای اسلامی است و واگذاری‌های بعد از ابلاغ 1389،5،26 قانون مذکور را شامل نمی‌شود.

گفتنی است بر اساس ماده (6) آیین‌نامه اجرایی بند (14) ماده واحده قانون بودجه سال 1389 کل کـشور، وزارت جهاد کشاورزی موظف شده است نمونه فرم درخواست متقاضیان و فرم قرارداد واگذاری موضوع این آیین‌نامه و همچنین دستورالعمل‌های اجرایی لازم را تا یک ماه پس از ابلاغ این آیین‌نامه تهیه و به واحدهای ذی‌ربط ابلاغ کند.

همچنین بر اساس بند14 ماده واحده قانون بودجه 89، به وزارت جهادکشاورزی اجازه داده شده است زمین‌های ملی و موات متعلق به‌دولت را که در اجراء مواد (31) و (32) لایحه قانونی احیاء اراضی مصوب شورای انقلاب اسلامی واگذار شده یا می شود در سال 1389 به قیمت کارشناسی در محل، با اقساط حداکثر بیست ساله به کشاورزان و ساکنان روستاهایی که این اراضی در محدوده آن روستا واقع شده است با تعیین الگوی کشت واگذار و وجوه دریافتی را به حساب ردیف 210202 نزد خزانه‌داری کل واریز کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۴
بهزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
امبدواریم که از تجارب گذشته درس گرفته باشن و طراحی سیستمشون به نحوی باشه که دست زمین خواران نیفته / شاید...........شاید.....
a
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
پس ملت چي تابناكي
reza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
مگه میشه زمینهای ملی را به کسی فروخت؟ اگه ملی هستن نباید فروش برن!!!!! لطفا یکی توضیخ بده!!!!
دانيال
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
بدون نظارت این طرح چیزی نیست جز لقمه ای چرب برای سود جویان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
پس فاتحه اراضي منابع طبيعي خونده شد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
خدای من اصلاحات اراضی سوم در حال شکل گیری است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
این همان قانون ارباب و رعیتی است؟
م م
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
لطفا تجمیع اراضی را پیگیری کنید. تا از تقسیم اراضی جلوگیری شود.
در غیر اینصورت تمام اراضی تبدیل به کوچه و خیابان می شود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟