صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

5 هکتار از جنگل‌هاي بهشهر سوخت‏

سرهنگ عبدالله سيار ‏روز پنج شنبه در نشست خبري با خبرنگاران اعزامي به جنگل هاي شمال کشور گفت: 228 هکتار از 170 فقره آتش سوزي در جنگل ها صورت گرفته است. 136 هکتار مرتع آتش گرفته است که علت 95 درصد اين آتش سوزيها عدم بارندگي، نبود رطوبت و وجود برگها در کف جنگل است.
کد خبر: ۱۳۹۴۵۹
| |
3352 بازدید

فرمانده يگان حفاظت جنگل هاي استان مازندران با اشاره به اينکه از ابتداي سال تا پايان آذر 170 فقره آتش سوزي در ‏جنگل هاي اين استان رخ داده است ، گفت: آتش سوزي جنگل هاي بهشهر در محدوده اي به مساحت 5 ‏هکتاري شعله ور شده است.

به گزارش مهر، سرهنگ عبدالله سيار ‏روز پنج شنبه در نشست خبري با خبرنگاران اعزامي به جنگل هاي شمال کشور گفت: 228 هکتار از 170 فقره آتش سوزي در جنگل ها صورت گرفته است. 136 هکتار مرتع آتش گرفته است که علت 95 درصد اين آتش سوزيها عدم بارندگي، نبود رطوبت و وجود برگها در کف جنگل است.

وي همچنين به عوامل انساني مثل فعاليت چوپان ها، شکارچيان، دامداران اشاره کرد و افزود: 95 درصد اين آتش سوزيها سطحي بوده و تنها 5 درصد آتش سوزي ها درختان ايستاده و تنومند را طعمه خود کرده است.

فرمانده يگان حفاظت جنگل هاي استان مازندران با تاکيد بر اينکه نبود بارندگي در 35 سال اخير بي سابقه بوده است ، اضافه کرد: با هماهنگي مديريت بحران استان و با حضور به موقع در محل حريق آتش سوزي ها تا امروز مهار شده است.

وي افزود: در ماه گذشته 86 فقره آتش سوزي در مازندران رخ داد که 191 هکتار جنگل را طعمه خود کرده است و در اين مدت آتش سوزي تنها يک بار از بالگرد استفاده شده چرا که استان هنوز نتوانسته بالگردي را به خدمت بگيرد و تنها نيروهاي انساني اقدام به خاموش کردن آتش مي کنند.

سيار با تاکيد بر اينکه پايگاه حفاظت از جنگل نياز ضروري مازندران است ، اظهار داشت: تجوز امکانات حفاظتي، پد فرودگاه ها و امکانات حفاظتي در مازندران احساس مي شود. چرا که در اين مدت مردم روستاهاي مختلف در حين مهار آتش آسيب ديده اند و در طول آتش سوزيهاي اخير 10 نفر زخمي شدند که 8 نفر از آنها اهالي روستاهاي جنگلي هستند.

وي با تاکيد بر اينکه نياز به عزمي ملي براي کنترل و مهار آتش سوزي هاي جنگل هاي شمال وجود دارد ، گفت: جنگل هاي هيرکاني از هيرکان کشور آذربايجان تا گله داغي بجنورد ادامه دارد و اين خط 800 کيلومتري بهترين درختان پهن برگ و صنعتي جهان هستند که 98 درصد آن در ايران واقع است.

سيار با اشاره به قدمت جنگل ها تاکيد کرد: جنگل هاي هيرکاني از 2.5 ميليون سال تا 60 ميليون سال قدمت دارند و از کل جنگل هاي شمال يک ميليون و يکصد هزار هکتار آن در استان مازندران واقع است که 56 درصد از جنگل هاي شمال را شامل مي شود.

فرمانده يگان حفاظت جنگل هاي استان مازندران با اشاره به برآورد 12 ميليارد تومان خسارت براي آتش سوزي جنگل هاي شمال گفت: 95 درصد آتش سوزيها سطحي بوده و برگ هاي سطح جنگل سوخته اند و اين خسارت تنها براي 5 درصد درختان، نهال ها ، فرسايش خاک عوامل زيست محيطي و آلودگي هوا را شامل مي شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟