صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوری مالکی : امریکایی ها باید بروند

نوری مالکی به روزنامه وال استریت ژورنال گفت :" برای من مهم نیست که چه چیزهایی گفته می شود ، برای من آن چیزی مهم است که به صورت مستند و مکتوب وجود دارد و درباره آن توافق شده است ، اعتبار توافقنامه عقب نشینی نیروهای امریکایی در سی و یکم دسامبر 2011 به پایان می رسد و در این تاریخ آخرین نظامی امریکایی عراق را ترک خواهد کرد ".
کد خبر: ۱۳۹۲۷۷
| |
2681 بازدید

نخست وزیرعراق : ضرب الاجل خروج نیروهای امریکایی از عراق تمدید نخواهد شد .
 
به گزارش واحد مرکزی خبر نوری مالکی به روزنامه وال استریت ژورنال گفت :" برای من مهم نیست که چه چیزهایی گفته می شود ، برای من آن چیزی مهم است که به صورت مستند و مکتوب وجود دارد و درباره آن توافق شده است ، اعتبار توافقنامه عقب نشینی نیروهای امریکایی در سی و یکم دسامبر 2011 به پایان می رسد و در این تاریخ آخرین نظامی امریکایی عراق را ترک خواهد کرد ".

هفته گذشته سفیر امریکا در عراق به خبرنگاران گفته بود هیچ تلاشی برای رسیدن به توافقنامه جدید درباره عقب نشینی نظامیان امریکایی از عراق صورت نمی گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟