دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين كه اختلاف و دوگانگي، دشمنان را خشنود ميسازد، گفت: هرگز اسلام و انقلاب بر مبناي تضاد و اختلاف بنا نهاده نشده است.
به گزارش ايسنا، محسن رضايي، چهارشنبه شب در جمع طلاب و فضلاي مدرسه علميه امام رضا (ع) قم، به وضعيت كشور بعد از انقلاب اشاره كرد و افزود: بعد از انقلاب در زمينه سياست به خوبي وارد شديم اما در مرحله بعد كه اسلامي كردن اقتصاد و دانش و زندگي بود، به جاده خاكي قدم گذاشتيم.
وي تصريح كرد: ما به آن سرعت كه حكومت و سياست را اسلامي كرديم، به اسلامي كردن ساير امور نپرداختيم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين كه علت مهار نشدن تورم و بيكاري از جانب كساني كه مشكلات اقتصاد را لمس كردهاند، با سوال مواجه شده است، گفت: رانتخواري و محاصره اقتصادي به تنهايي مشكل ما نيست، بلكه تفكر در چگونگي مقابله با رانتخواري و برنامهريزي در جهت تاثيرنپذيرفتن از محاصره اقتصادي دشمن است.
وي با اشاره به مجاهده امام راحل و اثبات صلابت انقلاب و اسلام از سوي ايشان گفت: ما امروز در زمينه بانكداري اسلامي و نظام فرهنگي و اقتصادي نيازمند تئوريهاي اسلامي هستيم و علماي بزرگ اسلام بايد در اين شرايط وارد صحنه شوند.
رضايي همچنين با تمجيد از تفكرات آكادميك و پژوهشي حوزوي در زمينه اقتصاد گفت: دولتمردان در دورهاي تلاش كردند تا ابعاد اسلام را در اداره فرهنگ پياده كنند اما به دليل متصل نبودن برخي تئوريها و نظريات به يك چشمه جوشان، اقدامات آنها بيشتر فداكارانه و دلسوزانه بود.
رضايي با تاكيد بر استفاده از اسلامشناسان متخصص گفت: بايد مراقب بود به نام اسلام كار خلاف اسلام نكنيم.
وي در ادامه به بيان رابطه عدالت و رشد پرداخت و افزود: عدالت عامل رشد و فقرزدايي است، در حاليكه تا كنون به عدالت به عنوان مقولهاي بر سر راه رشد نگريسته ميشد.
وي تفكر تقابل رشد و عدالت را تفكري ماركسيستي و سرمايهداري دانست و افزود: اگر ايدهاي از حوزه علميه بيرون آيد كه بيان كند رشد مقابل عدالت نيست، با مشكلي مواجه نخواهيم شد.
رضايي در پايان وحدت نظر در رفع مشكلات اقتصادي را ضروري خواند و افزود: بايد با همبستگي و وحدت نظر و با استفاده از ظرفيتهاي اسلامي و شرع مشكلات كشور را برطرف كنيم.