میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ایران، میزبان 3 المپیاد دانشجویی

کد خبر: ۱۳۸۹۵
| |
3003 بازدید

افتتاحیه سیزدهمین المپیاد دانشجویی علمی ایران و نهمین المپیاد بین المللی ریاضی و نخستین المپیاد بین المللی شیمی در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد .

به گزارش واحد مرکزی خبر : المپیاد علمی دانشجویی با حضور حدود 40 شرکت کننده خارجی از 10 کشورهمراه 753 برگزیده داخلی از امروز چهارشنبه ( بیست و ششم تیر ) آغاز می شود.

اوکراین ، تاجیکستان ، ازبکستان ، آذربایجان ، عراق ، بحرین ، افغانستان ، ارمنستان ، سوریه و عمان ازکشورهای شرکت کننده در المپیادهای ریاضی و شیمی هستند و برگزیدگان این المپیاد به عنوان نخبگان شناسایی و روز جمعه معرفی می شوند.

آزمون های دانشجویان در 16 رشته شامل مهندسی مکانیک ، عمران ، شیمی و مهندسی شیمی ، فیزیک ، برق ، رایانه ، کشاورزی ، طراحی صنعتی ، زبان و ادبیات فارسی ، حقوق ، الهیات و معارف اسلامی ، زیست شناسی ، آمار، ریاضی و علوم اقتصادی است.

افراد شرکت کننده در دو مرحله ، یکی به شکل قطبی و با برگزاری آزمون در هر قطب ( متشکل از چند استان ) از بین حدود 12 تا 15 هزار نفر و با تشکیل گروه های پنج نفره انتخاب شده اند و مرحله دوم نیز شامل برگزیدگان آزمون سراسری کارشناسی ارشد است.

معاون سازمان سنجش تعداد شرکت کنندگان سال گذشته را 46 نفر اعلام کرد و گفت: این تعداد امسال به 753 نفر رسیده است که افزایش خوبی را در بخش ملی نشان می دهد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات