نبض خبر
تصاویر عرضه برنج آمریکایی در بازار ایران!
تصاویری از عرضه برنج آمریکایی در بازار ایران به قیمت هر کیلوگرم 150 هزار تومان انتشار یافته و در سایتهای فروش آنلاین نیز تعداد زیادی آگهی در این زمینه منتشر شده است. منشا این برنجها هنوز مشخص نیست. ویدیویی از یکی از عرضه کنندگان این برنجها را میبینید.
گزارش خطا
پسندها:
0
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۵
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۰
اتفاقا این برنج سالهای قبل نیز با نامهای آپاچی وارد ایران میشد.
بعد از مدتی چون این برنج مشابه با برنج ایرانی بود تاجچران با برنج معطر مخلوط و به نام برنج ایرانی میفروختند
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۱:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۰
ناشناس
| ۱۱:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۰
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۰
عطر ندارد ولی بعد از پخت سبک درمیاد، چسبناک و سفت نمیشه اگه شرایط نگهداریش خوب باهش دانه شکسته نداره ولی خوش خوراکه و باعث سنگینی بعد از صرف غذا نیست . در کل از برخی ارقام پاکستانی ضعیف تر و از اغلب ارقام هندی با کیفیت تر است.
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۰
در دنیا برنج به ازای هر تن در 350 تا 500 دلار می باشد (عمده) که اگر برای هر کیلو حساب کنید بین 40 تا 60 سنت می شود و با بسته بندی و سود توزیع بین 70 سنت تا 1.2 دلار می شود. 70 سنت با دلار 200 تومنی امروز می شود 150 هزار تومان ولی چون همانند خودرو و بقیه اقلام ما گرانتر از بازار جهانی میخریم شما فکر می کنید بی کیفیت سات. قیمت جهانی برنج مشاهده کنید !!!
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

