ترديد پتروناس درباره حضور در پارس جنوبي
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۸۷ - ۱۸:۱۴ 15 July 2008
کد خبر: ۱۳۸۷۵
| ۲۵ تير ۱۳۸۷ - ۱۸:۱۴ 15 July 2008
| «حسن ماريکان» مديرعامل شرکت ملي نفت مالزي ـ پتروناس ـ امروز سهشنبه، گفت که اين شرکت در حال سنجش سوددهي سرمايهگذاري در طرح توسعه ميدان گاز پارس جنوبي در ايران است، اما هنوز تصميمي در اين زمينه گرفته نشده است.
مديرعامل شرکت «پتروناس» که عملکرد ساليانه اين شرکت را گزارش ميداد، افزود: شرکت پتروناس همچنان به سرمايهگذاري در ايران علاقهمند است، اما در مورد طرح سرمايهگذاري در توليد گاز مايع طبيعي در ميدان گاز پارس جنوبي در ايران، هنوز تصميم نگرفته است و بايد ملاحظاتي را در اين زمينه در نظر گيرد.
مدير عامل شرکت پتروناس گفت که اين شرکت قرار بود با شرکت فرانسوي توتال در توسعه ميدان گاز پارس جنوبي شريک باشد.
غلامحسين نوذري، وزير نفت روز شنبه گذشته تاييد کرد که شرکت نفتي توتال فرانسه از سرمايهگذاري چند ميليارد دلاري در حوزه پارس جنوبي کناره گرفته است.
مدير عامل شرکت توتال پيش از اين گفته بود که سرمايهگذاري در ايران داراي ريسک و مخاطره سياسي است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.