میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لغو سفر بلر به نوار غزه

کد خبر: ۱۳۸۵۵
| |
1893 بازدید

سخنگوي توني بلر اعلام كرد كه نماينده ويژه گروه چهارجانبه صلح در خاورميانه به دليل تهديدهاي امنيتي سفر خود به نوار غزه را لغو كرده است.

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري رويتر، سخنگوي توني بلر، نماينده ويژه گروه چهارجانبه صلح در خاورميانه و نخست‌وزير سابق انگليس گفت: متاسفانه بلر مجبور به لغو سفرش به غزه به دليل تهديدهاي امنيتي كه امكان سفر را غيرممكن ساخته بود، شده است. وي اميدوار است در آينده بتواند اين سفر را انجام دهد.

اين در حالي است كه گروه حماس اعلام كرده بود تدابير مناسب امنيتي براي سفر بلر انديشيده شده است. اين گروه رژيم صهيونيستي را متهم به وادار كردن بلر به لغو اين سفر نموده است.

طاهر النونو، سخنگوي حماس گفت: اشغالگران اسراييلي فشارهاي خود را براي ممانعت از سفر بلر به نوار غزه افزايش دادند، چراكه نمي‌خواهند وي شاهد ميزان فجايعي باشد كه به دليل تحريم‌ها دراين منطقه ايجاد شده است.

وي افزود: نوار غزه براي ورود هر ناظري كه بخواهد اين تحريم را بشكند و رنج مردم ما را شاهد باشد، باز است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات