صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

واکنش بقایی به جنایات جدید آمریکا در هرمزگان

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به قدرت‌نمایی آمریکا از طریق ارتکاب جنایات جنگی و کشتار بی‌گناهان اشاره و تاکید کرد که ملت ایران امروز بیش از هر زمانی متحد و مصمم است.
کد خبر: ۱۳۸۵۲۲۳
| |
1515 بازدید
واکنش بقایی به جنایات جدید آمریکا در هرمزگان

به گزارش تابناک؛ سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار تصاویر هشت شهید حملات جنایتکارانه ۲۶ تیرماه آمریکا به استان هرمزگان در شبکه ایکس نوشت: آمریکا می‌خواهد با حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی و کشتار بی‌گناهان، به اصطلاح «قدرت» خود را به رخ بکشد.

وی افزود: شب گذشته، ارتش تروریستی آمریکا بار دیگر مرتکب جنایات جنگی شد و با حمله به چند پل و محله مسکونی در استان هرمزگان، ۸ هم‌وطن شامل ۴ زن و ۴ مرد، از جمله دو برادر معلول، را به شهادت رساند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان