سرانه مطالعه كتاب در كشور، هشت دقيقه
مدير عامل شركت كتابشهر ايران گفت: سرانه مطالعه كتاب در كشور، هشت دقيقه است كه اين رقم نسبت به ديگر كشورهاي پيشرفته ناچيز است.
به گزارش ايرنا، احمد نثاري، روز شنبه در بيرجند به خبرنگاران گفت: از اين ميزان، شش دقيقه مربوط به مطالعات آموزشي براي دانشجويان و اصحاب علم و فرهنگ است و دو دقيقه ديگر مربوط به مطالعات عمومي است.
او با بيان اين كه مقوله عرضه و توزيع كتاب با مقوله توليد متفاوت است، گفت: مقوله عرضه و توزيع كتاب در كشور متولي ندارد و به اندازه بخش توليد، مورد توجه قرار نگرفته و سياستگذاري نشده است.
نثاري افزود: افرادي كه ميخواهند در كار توليد كتاب باشند، بايد با اصحاب فكر و فرهنگ سر و كار داشته باشد، در صورتي كه افرادي كه در مجموعه عرضه و توزيع كتاب هستند، بايد با اقتصاد رابطه برقرار كنند.
وي گفت: ايجاد نمايشگاههاي بينالمللي و استاني كتاب در كشور، تنها يك شوك است، زيرا مردم نميتوانند در چند روز فعاليت نمايشگاه، نياز دايمي خود را برطرف كنند.
وي تعداد مراكز كتابشهر را در كشور حدود ۳۴ مركز گفت و افزود: تلاش ميشود تا پايان برنامه چهارم اين مراكز در همه شهرستان هاي كشور راهاندازي شود كه اين امر نياز به همكاري مسئولان استاني دارد.




