صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین جزییات از کشف شبکه جاسوسی موساد در مصر

پیشتر خبرهايي درباره «اسحاق ليفانون» 65 ساله منتشر شده بود، مبني بر اين که او فرزند يک زن جاسوس سابق اسرائيلي در لبنان است که به اعدام محکوم شده بود. اين امر، بيانگر احتمال ارتباط او با شبکه جاسوسي موساد است که به تازگی در مصر کشف شده است...«الشروق» نیز اعلام کرد، فرد متهم نسخه‌اي از گزارش‌هايي را که از يک کارشناس شيميدان سوري فعال در يک دستگاه امنيتي حساس مرتبط با برنامه هسته‌اي سوريه و چگونگي دفن زباله‌هاي هسته اي گرفته بود، به بازجويان مصري تحويل داده است.
کد خبر: ۱۳۸۳۱۰
| |
8544 بازدید
|
۶
سرویس بین الملل ـ افشاي خبرهاي غافلگيرکننده درباره جاسوس‌هاي موساد در مصر همچنان ادامه دارد، به گونه‌ای که بر پایه بازجويي هاي انجام گرفته از «عبدالرازق حسين»، متهم نخست اين پرونده، از هماهنگي قاهره و دمشق و دستگيري يک مسئول ارشد امنيتي سوري به دست مقامات سوريه پرده برداشت.

به گزارش «تابناک»، همچنين بر پایه اين تحقيقات، دستگيري اين مسئول امنيتي سوري پس از آن بوده که مصر اطلاعات پراهميتي درباره دست داشتن اين مسئول در رساندن اطلاعات خطرناک مرتبط با امنيت ملي سوريه به جاسوس مصري در ازای مبالغ هنگفت مالي، به سوريه داده و جاسوس مصري هم اين اطلاعات را به سرعت به عضو سرويس جاسوسي رژيم اسرائيل (موساد) منتقل کرده است.

همچنين تحقيقات انجام گرفته توسط معاونت عالي امنيت دولت مصر در موضوع شماره 650، بيانگر آن است که دستگيري جاسوس مصري، نخستين سرنخ براي شناسايی سه شبکه جاسوسي در سوريه و لبنان در ماه‌هاي گذشته بود.

روزنامه مستقل «المصري اليوم» به نقل از يک منبع امنيتي نزديک به پرونده جاسوسي فاش کرد که شناسايي اين متهم، به کشورهاي سوريه و لبنان براي کشف سه شبکه جاسوسي موساد در اين دو کشور کمک کرد.

اين روزنامه افزود: «طارق عبدالرزاق» در اعترافات خود از وجود شبکه هاي جاسوسي موساد در سوريه و لبنان پرده برداشت و همین، موجب شد که مسئولان مصري، اين دو کشور را از اين اطلاعات آگاه کنند.

«المصري اليوم» تأکيد کرد، متهم مصري در بازجويي‌ها اعتراف کرد که دو افسر موساد که با او در ارتباط بودند، از او خواستند چندين بار با نام مستعار «طاهر حسن» با پاسپورت جعلي و با نام وارد کننده کالاهاي سوريه وارد اين کشور شود، حال آن که هدف اصلي او تحويل مبالغ هنگف مالي به يک مسئول امنيتي در يک دستگاه حساس بود.

اين متهم همچنين اشاره کرد که در ازای مبلغي بسيار هنگفت، پرونده اي کامل درباره امنيت داخلي سوريه را از يکي از مسئولان امنيتي به دست آورده که البته در نوامبر گذشته، يک متهم سوري درباره همين موضوع، اعدام شد.

بمباران ديرالزور

از سوي ديگر، روزنامه مستقل «الشروق» اعلام کرد که فرد متهم  نسخه‌اي از گزارش‌هايي را که از يک کارشناس شيميدان سوري فعال در يک دستگاه امنيتي حساس مرتبط با برنامه هسته‌اي سوريه و چگونگي دفن زباله‌هاي هسته اي گرفته بود، به بازجويان مصري تحويل داده است.

«الشروق» نوشت: بنا بر گفته‌هاي متهم مصري در بازجويي ها، اين شيميدان سوري به مدت سیزده سال جاسوسي مي‌کرده و ماه گذشته اعدام شده است.

همچنين بر پایه گزارش‌هاي مطبوعاتي، اطلاعاتي که اين جاسوس مصري از اين شيميدان سوري به دست آورده بود، دليل بمباران ديرالزور سوريه توسط جنگنده‌هاي اسرائيلي بود.

البته باید گفت که این امر به همینجا پایان نمی یابد، تا جايي که بر پایه تحقيقات شماره 650 معاونت عالي امنيت دولت مصر درباره اين پرونده در سال 2010، شامل مطلبي بسيار غافلگير کننده است، به گونه اي که سرويس جاسوسي اسرائيل (موساد) در پس پرده قطع کابل‌هاي اينترنت ويژه مصر در درياي مديترانه در چند کيلومتري سواحل ايتاليا قرار دارد؛ قطع اين کابل‌ها که يک سال و نيم پیش انجام گرفت، تأثير بسيار منفي بر شبکه هاي اينترنت مصر و ارتباط اين کشور با شبکه ارتباطي جهاني داشت و خسارت‌هاي اقتصادي شديدي به همه شرکت‌هاي بزرگ ـ که با اينترنت داد و ستد مالي خود را انجام مي دادند ـ وارد کرد.

بنا بر اعترافات «طارق عبدالرازق»، «حسين عيسي» متهم مصري در بازجويي‌ها، موساد همچنين تلاش کرد، اطلاعاتي نادرست از عقيده اسلامي در شبکه اينترنت منتشر کند تا تفکرات و عقايد جوانان مصري را به بازيچه بگيرد.

اين جاسوس گفته است: موساد اطلاعات مغالطه آميز بسياري را براي بازيچه قرار دادن عقايد و فرهنگ اعراب و مسلمانان وارد شبکه اينترنت کرده، تا از راه آن، جوانان عرب را گمراه کند و با تغيير وقايع تاريخي به سود اسرائيل، آنها را سردرگم و بي هويت سازد.

اين جاسوس همچنين در اعترافات خود برای نمونه تأکيد کرد: اسرائيلي ها ديوار براق را آخرين اثر از معبد سليمان معرفي کرده و با تبليغ اين موضوع در رسانه‌ها، به دنبال تکميل عمليات حفاري خود زير مسجدالاقصي هستند.


خروج ليفانون از قاهره

به نظر مي آيد، در روزهاي آينده، مسائل غافلگير کننده بسياري درباره اين موضوع فاش مي‌شود، به ويژه پس از آنکه «اسحاق ليفانون»، سفير رژيم صهيونيستي در مصر، ناگهان در 23 دسامبر به همراه همسرش، «قاهره» را به مقصد «تل‌آويو» ترک کرد.

منابع آگاه مصري همچنین آورده اند، «ليفانون» با هواپيماي شرکت «العال» رژيم اشغالگر به تل آويو رفت و براي سوار شدن به اين هواپيما، بيش از چهل دقيقه در سالن مسئولان مهم فرودگاه قاهره منتظر ماند.

با وجود آنکه «ليفانون»، دليل خروج از قاهره يا زمان بازگشتش به مصر را اعلام نکرده است، کارشناسان خروج ناگهاني او از قاهره براي مدتي نامعلوم را با شناسايي شبکه جاسوسان موساد مرتبط دانسته و از احتمال بحران در روابط بين قاهره و تل آويو خبر داده اند.

همچنين پیشتر خبرهايي درباره «اسحاق ليفانون» 65 ساله منتشر شده بود، مبني بر اين که او فرزند يک زن جاسوس سابق اسرائيلي در لبنان است که به اعدام محکوم شده بود. اين امر بيانگر احتمال ارتباط او با شبکه جاسوسي موساد است که به تازگی در مصر کشف شده است.

«ليفانون» متولد لبنان، متأهل و داراي چند فرزند است. مادر او «شولا کوهين» کشيش است که اکنون 92 سال دارد. اين زن در سال 1961 به مدت چهارده سال جاسوسی در لبنان براي رژيم اسرائيل به اعدام محکوم شده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
سهیل بشردوست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۵
واقعاً چقدر این سازمان موساد قویه؟!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۵
حالا مادرش، کیشیک است یا کشیش؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟