نقش برادر دايي در اتفاقات ورزشگاه تختي!
درگيري تعدادي از هواداران پرسپوليس با بوقچيهاي منتسب به اين باشگاه در روز بازي با سايپا با مشاجره علي دايي با ليدرهاي باشگاه پرسپوليس آن هم 24 ساعت قبل از اين بازي بيارتباط نيست.
کد خبر: ۱۳۸۲۸۹
| | 4714 بازدید
ماجرا از اين قرار است كه چهارشنبه گذشته جلسهاي به بهانه رفع كدورتها با مديريت حبيب كاشاني در محل باشگاه برگزار شد و دايي در اين جلسه كارش با ليدرها به مشاجره كشيد.
تهران امروز : همين اتفاقات باعث شد برادر علي دايي روز بازي پرسپوليس- سايپا تعداد كثيري از هواداران آذري را به ورزشگاه تختي تهران ببرد. هوادارن آذري كه تعدادشان فراتر از حد انتظار بود از ابتداي بازي به تشويق دايي پرداختند و تا مرز درگيري فيزيكي با بوقچيهاي منتسب به باشگاه پيش رفتند و عليه بوقچيها شعار دادند و اجازه ندادند كسي عليه دايي شعاري سر دهد.
گفته ميشود دخالت حبيب كاشاني هم كمكي به حل اين ماجرا نكرده و بوقچيهايي كه رابطه نزديكي با كاشاني دارند قصد دارند در اردوي تركيه از دايي انتقام بگيرند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


