صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

آمریکا و تکرار یک فریب: نقض فوری تفاهم‌نامه

در حالی که آمریکا طبق بند اول تفاهم‌نامه با ایران متعهد به «پایان فوری جنگ در لبنان» است، رژیم صهیونیستی از حمله به بلندی‌های «علی الطاهر» خبر داد.
کد خبر: ۱۳۸۱۱۹۴
| |
2144 بازدید
آمریکا و تکرار یک فریب: نقض فوری تفاهم‌نامه

طبق ادعای سخنگوی ارتش اسرائیل، نیروی هوایی «به دو تروریست مسلح حزب‌الله در منطقه کوه علی طاهر در جنوب لبنان که تهدیدی برای نیروهای (اشغالگر اسرائیلی) بودند، حمله کرد.»

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ تجاوز جدید رژیم صهیونیستی علیه خاک لبنان در شرایطی انجام شده که آمریکا در تفاهم‌نامه با ایران متعهد به «پایان فوری و دائمی جنگ در لبنان» شده است.

مقامات ارشد کابینه بنیامین نتانیاهو در روزهای اخیر بارها مدعی شده‌اند که حضور اشغالگرانه اسرائیل در لبنان ادامه خواهد داد. 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی آویخای ادرعی درباره تجاوز امروز مدعی شد که ارتش این رژیم «دو خرابکار مسلح حزب‌الله» را در بلندی‌های علی الطاهر رویت کرد.

وی گفت که آنها، «تهدیدی برای نیروهای ما در منطقه امنیتی (لبنان) بودند.ادرعی افزود: «پس از شناسایی تروریست‌ها، نیروی هوایی و نیروهای میدانی بلافاصله آنها را هدف قرار دادند تا تهدید را خنثی کنند.» 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا