گارد ساحلي شناورهاي قطري را توقيف کند
کد خبر: ۱۳۸۰۸۰
| | 1763 بازدید
نماينده بوشهر، با اشاره به دستگيري صيادان ايراني توسط قطر در آب هاي خليج فارس، گفت: براي حل اين مشکل موضوع را به وزارت امور خارجه اعلام کرده ايم اما تاکنون منتج به سياست شفافي نشده است.
به گزارش با خانه ملت، "غلامعلي ميگلي نژاد" در خصوص دستگيري صيادان ايراني در آب هاي خليج فارس و مشکلاتي که براي آنها پيش مي آيد، اظهارکرد: متاسفانه هميشه اين اختلاف را با کشورهاي همسايه و بخصوص قطر داريم که بعضا صيادان ما را در آب هاي بين المللي بازداشت مي کنند.
وي با بيان اينکه معمولا اين افراد بعدا با پيگيري هايي که انجام مي شود آزاد مي شوند، افزود: اما گاهي وقت ها هم پيش مي آيد که لنج هاي صيادان ايراني توقيف و فقط خودشان آزاد مي شوند.
نماينده بوشهر، خاطرنشان کرد: اين مشکلات ميان صيادان استان بوشهر و کشور قطر بارها به وزارت امور خارجه اعلام شده، ولي تاکنون منتج به سياست شفافي نشده که اين برخورد قطري ها با صيادان ايراني متوقف شود.
ميگلي نژاد با يادآوري ورود برخي شناورهاي قطري به آب هاي ايران، گفت: نيروهاي گارد ساحلي جمهوري اسلامي آنقدر که نيروهاي ساحلي قطر درقبال صيادان ايراني سخت گيري مي کنند، سخت گيري انجام نداده و اقدام به مقابله به مثل نمي کنند.
نماينده بوشهر با اشاره به مدت زماني که صيادان ايراني در بازداشتگاه هاي قطر به سر مي برند، افزود: بعضي مواقع زمان اين بازداشت ها به مدت يکسال به طول مي انجامد که اين واقعا شرايط سختي را براي صيادان ما در خليج فارس بوجود آورده است.
ميگلي نژاد براي رفع اين مشکل خواستار گفت وگوي جدي دستگاه ديپلماسي کشور با مقامات قطري شد و پيشنهاد کرد: اگر قطري ها نخواستند پاي ميز مذاکره بنشينند تا از طريق امضاي تفاهمنامه اين مشکل حل شود، نيروهاي گارد ساحلي ايران نيز دست به اقدام مقابله به مثل زده و شناورهاي قطري را در صورت ورود به آب هاي ايران توقيف کنند تا آنها نيز بفهمند که اين امر چه سختي هايي دارد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


