صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد یک مرجع تقلید از میزان تلفات جاده ای

اين مفسر قرآن کريم تصريح کرد: وجود تصادفات و تلفات جاده‌اي فراوان در ايام نوروز براي جمهوري اسلامي ايران شايسته نبوده و با اعلام آمار تصادفات از سوي مسئولين رسانه‌هاي بيگانه آمار را وسيله‌اي قرار داده و زهر خود را به مسئولين کشور مي‌ريزند.
کد خبر: ۱۳۷۸۷۶
| |
5161 بازدید

حضرت آيت‌الله سبحاني با انتقاد از افزايش تلفات جاده‌اي در کشور بر برنامه‌ريزي مسوولان جهت کاهش تلفات و ارائه راه‌کارهاي اين امر تاکيد کرد.

به گزارش ايسنا اين مرجع تقليد در ديدار با اعضاي شوراي حمل و نقل استان قم، با تاکيد بر افزايش تعاملات مسوولان دولتي با علماي دين اظهاركرد: ارتباط بين مسوولان دولتي با علما و فضلاي حوزه و دين بسيار تاثيرگذار و موثر بوده و در اين تعاملات علما مي‌توانند مطالب مردم را به مسئولان و از طرفي اقدامات انجام شده مسوولان را به مردم بازگو كنند.

وي در ادامه سخنان خود با اشاره به آياتي از قرآن کريم مبني بر آباد کردن زمين افزود: يکي از طرق آباداني زمين وجود راه و جاده است و اگر منطقه‌اي جاده نداشته و با نقاط مختلف داراي ارتباط نباشد، آباداني و عمراني ميسر نخواهد شد.

فرهنگ رانندگي در کشور ايجاد شود

وي با تاکيد بر امنيت راه‌ها و يا انتقاد از تلفات جاني فراوان جاده‌ها تصريح کرد: امروز متاسفانه جاده‌هاي ايران داراي تلفات جاني زيادي است و آن به دليل مشکل در جاده‌ها، نبود فرهنگ رانندگي، وسيله و يا نوع رانندگي افراد است که بايد بررسي شود.

اين استاد خارج فقه و اصول حوزه علميه ضمن انتقاد و ابراز نگراني از تلفات جاده‌اي در ايام نوروز تاكيد كرد: با فرا رسيدن ايام نوروز بنده شخصا به فکر فرو رفته و نگران تلفات اين ايام مي‌شوم، اينکه چه تعداد از افراد اين سفرها کشته شده و چند خانواده بي‌سرپرست مي‌شوند، از طرف ديگر اينکه مردم از سفر صرف‌نظر کنند نيز امکان‌پذير نيست و تبليغات رسانه‌ها مخصوصا صدا و سيما بر اشتياق اين مسافرت‌ها مي‌افزايد.

وي ادامه داد: جاده‌هاي کشور کشش لازم براي مسافرين فراوان را ندارد و سال‌هاست که در ايام نوروز مسافرين زيادي کشته شده و علاوه بر بي‌سرپرست شدن خانواده‌ها مشکلات فراواني براي کشور نيز ايجاد مي‌شود.

وي خاطرنشان کرد: قبل از فرارسيدن ايام تعطيلات نوروز بايد همايشي با حضور مسوولان زيربط برگزار و راهکار‌هاي جلوگيري و کاهش تلفات جاده‌اي بررسي شود.

تلفات جاده‌اي شايسته جمهوري اسلامي نيست

اين مفسر قرآن کريم تصريح کرد: وجود تصادفات و تلفات جاده‌اي فراوان در ايام نوروز براي جمهوري اسلامي ايران شايسته نبوده و با اعلام آمار تصادفات از سوي مسئولين رسانه‌هاي بيگانه آمار را وسيله‌اي قرار داده و زهر خود را به مسئولين کشور مي‌ريزند.

وي با تاکيد بر اقدام جدي جهت کاهش تلفات جاده‌اي گفت: بايد در راستاي کاهش و به صفر رساندن اين تلفات کوشش و در همين راستا صدا و سيما در ايام نوروز کمتر به تبليغات سفر اقدام كند.

تاکيد بر سرعت بخشي پروژه‌هاي عمراني

حضرت آيت‌الله سبحاني در بخش ديگري از سخنان خود کشور ايران را درختي تنومند و پربار دانست که جهان اسلام منتظر به ثمر نشستن ميوه آن هستند تا الگوگيري كنند.

بر اساس گزارش مركز خبري حوزه، اين مرجع تقليد با تاکيد بر تسريع‌بخشي به پروژه‌هاي عمراني يادآور شد: امروز پروژه‌هايي که در کشور احداث مي‌شود بايد با سرعت زياد انجام گيرد چرا که برخي اوقات کندي در انجام پروژه‌ها باعث ايجاد مشکلاتي مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟