صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سعيدلو: استانها با تلاش خودشان به ليگ برتر بيايند

اخبار ريز و درشت از فوتبال ايران

رئيس سازمان تربيت بدني گفت: من اصولا موافق اين ايده هستم که شهرستانها با صبر و تحمل در کار خودشان در ليگ برتر نماينده داشته باشند.
کد خبر: ۱۳۷۵۵۶
| |
2532 بازدید

علي سعيدلو در حاشيه مراسم افتتاح بخشهاي مختلف آکادمي ملي فوتبال درباره انتقال نفت به اراک گفت: اين مصوبه اي بوده که در جريان سفرهيأت دولت به استان مرکزي مطرح شده، اما من به دليل حضور در سفر هنوز فرصت نکردم با مسؤولان نفت و فدراسيون فوتبال در اين باره صحبت کنم و بحثها را هم هنوز نخواندم، اما در مجموع موافق اين ايده هستم که شهرها خودشان حوصله و کار کنند و در ليگ برتر نماينده داشته باشند، زيرا اين مسأله بيشتر اثرگذار است.


ديدار سعيدلو با بن همام
معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني در ديدار با رئيس کنفدراسيون فوتبال آسيا تأکيد کرد فوتبال ايران شايسته قهرماني در جام ملت هاي آسياست.
علي سعيدلو حضور محمدبن همام در ايران را عامل بسيار مهمي در گسترش روابط فوتبال ايران و کنفدراسيون آسيا دانست و گفت: اميدواريم حضور شما علاوه بر گسترش روابط فوتبال ايران و کشور قطر و کنفدراسيون فوتبال آسيا زمينه شکوفايي هرچه بيشتر فوتبال ايران را نيز هموار کند.وي در ادامه در رابطه با مسابقات جام ملتهاي آسيا گفت:

 آسيا به خوبي مي داند که فوتبال ايران يکي از بهترين تيمهاي اين قاره است و از هم اکنون نيز انتظار قهرماني از اين تيم داريم. بسيار خوشحاليم ميزباني جام ملتها را شما بر عهده داريد و اميدوارم فوتبال ما در جريان اين مسابقات با شايستگي عنوان قهرماني را از آن خود کند. در ادامه اين جلسه محمدبن همام رئيس کنفدراسيون فوتبال آسيا نيز گفت: از دير باز ايران و قطر روابط بسيار خوبي دارند. خوشبختانه فوتبال ايران يکي از تاثيرگذارترين کشورها در فوتبال آسياست و اميدواريم با قهرماني در جام ملتها تأثير خود را بيش از پيش به منصه ظهور بگذاريد.


افتتاح ساختمان جديد سازمان ليگ
ساختمان جديد سازمان ليگ با حضور محمد بن همام و دبيرکل AFC و اعضاي هيات رئيسه فدراسيون فوتبال افتتاح شد.اين ساختمان 6 طبقه که در ميدان شيخ بهايي تهران واقع شده ساختماني تازه تأسيس است که قرار است بخشهاي مختلف سازمان ليگ را در بر بگيرد.


بهتر، با اين نتيجه تکليف دايي يکسره مي شود!
سخنان عجيبي که کاپيتان صبا از بازيکنان پرسپوليس شنيد
بعد از شکست اخير پرسپوليس مقابل صبا و استعفاي علي دايي دوباره بحث کم کاري عده اي از بازيکنان اين تيم به گوش رسيد اما خود دايي و بازيکنان اين مساله را قويا رد کردند. به گزارش شبکه ايران،با اين وجود اتفاقي که در دقايق پاياني اين بازي افتاد و يکي از بازيکنان صبا آن را به چشم ديد و به گوش شنيد ثابت مي کند در اين تيم بحران زده پرسپوليس واقعا خبرهايي هست و دايي از آن بي خبر مانده يا اگر هم مي داند ديگر احساس کرده نمي تواند مقابل آن بايستد.
درست بعد از بازي يکي از بازيکنان صبا براي همبازي و هم اتاقي اش در اردوهاي اين تيم تعريف کرده که يکي از بازيکنان پرسپوليس در دقايق پاياني مسابقه و پس از يکي از فرصت هاي از دست رفته به بازيکن ديگري از اين تيم مي گويد:« بهتر ، بگذار دايي نابود شود.»

البته بازيکن مزبور نه از کلمه «نابود» بلکه از عبارتي بسيار زشت استفاده مي کند تا شدت خشنودي اش از نزديک شدن سرمربي خود به لبه پرتگاه را نشان دهد. نکته جالب توجه اينکه بازيکن صبايي مزبور که اين ماجرا را به عينه ديده قصد دارد اين موضوع را به سهراب بختياري زاده بازيکن مصدوم صبا و دوست نزديک دايي انتقال دهد و او نيز سرمربي پرسپوليس را در جريان اين اتفاق بگذارد تا دايي بداند دور و برش چه اتفاقاتي مي افتد.


پورحيدري: با برگزاري ديدار دوستانه با پرسپوليس مخالفم
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: ديدار با پرسپوليس کمکي به استقلال نمي کند و با برگزاري اين مسابقه مخالف هستم.
منصور پورحيدري در مورد ديداردوستانه با پرسپوليس براي خداحافظي باقري در تاريخ 24 دي تصريح کرد: با برگزاري اين بازي موافق نيستم و دوست ندارم انجام شود. ما بايد از تعطيلات خود استفاده کنيم و اين بازي کمکي به استقلال نمي کند اما ظاهرا اين موضوع را خود فتح ا... زاده عنوان کرده و هنوز با کادرفني صحبت نکرده است. در نهايت هم تصميم گيرنده خود مسؤول باشگاه است. شايد بهتر باشد برگزاري اين ديدار عقب بيفتد و به ما هم کمکي شود.


بازگشت دايي به تمرينات
علي دايي که استعفايش از سوي حبيب کاشاني پذيرفته نشد، ديروز بر سر تمرينات اين تيم حاضر شد. از نکات جالب شروع تمرين ذبح گوسفند در لحظه ورود دايي و بازيکنان به زمين تمرين بود. تعدادي از طرفداران تيم پرسپوليس در ورزشگاه درفشي فر در حمايت از علي دايي شعار سر دادند. از ساعتي پيش از شروع تمرين بازيکناني نظير شيث رضايي و عليرضا حقيقي به صورت انفرادي مشغول گرم کردن خود بودند.


فتح ا... زاده: دو بازيکن استقلال هم با باقري خداحافظي مي کنند
سرپرست باشگاه استقلال با بيان اينکه در بعضي مسابقات تيم پرسپوليس از استقلال بهتر بازي مي کند، گفت: در توافقي که با آقاي کاشاني داشتيم قرار شد در روز بازي خداحافظي باقري، دو بازيکن استقلال هم خداحافظي کنند.
علي فتح ا... زاده در خصوص نشست مديران دو باشگاه سرخابي با علي سعيدلو گفت: ما نتايج خوبي گرفته ايم، اما علي سعيدلو به عنوان رئيس مجمع حق دارد در مورد نتايج تيم با مديران و سرپرستان دو باشگاه ديدار و گفتگو کند.
وي در خصوص خبر احضارش به اين جلسه که باعث ناراحتي اش شده بود، تأکيد کرد: اين شائبه اي بود که به وجود آمد، خود دکتر سعيدلو هم در اين نشست تأکيد کرد لفظ خوبي براي دعوت از دو سرپرست باشگاه استقلال و پرسپوليس به کار برده نشده و اين سؤ تفاهمي بود که برطرف شد.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد برگزاري ديدار استقلال و پرسپوليس براي خداحافظي کريم باقري گفت: طي هماهنگي هايي که با حبيب کاشاني داشته ايم قرار است اين ديدار براي خداحافظي کريم باقري و يکي دو بازيکن باشگاه استقلال برگزار شود، البته در نشست کميته فني ناصر حجازي و ساير اعضا در خصوص نام اين يکي دو بازيکن استقلال به جمع بندي مي رسند و نام آنها را اعلام مي کنند، در حال حاضر پيشنهاد برگزاري اين ديدار براي روز 24 دي ماه بوده که اميدوارم مشکلي براي برگزاري آن پيش نيايد.


نبي، محمدي، عنايت و شريفي در کميته کارشناسي ديدار ذوب آهن- مس کرمان
اعضاي کميته کارشناسي بررسي اتفاقات داوري ديدار تيمهاي فوتبال ذوب آهن و مس کرمان مشخص شدند.
فدراسيون فوتبال با تشکيل کار گروهي ويژه مرکب از مهدي محمد نبي دبيرکل فدراسيون فوتبال، عزيزا... محمدي رئيس سازمان ليگ برتر ، مسعود عنايت رئيس کميته داوران و مجتبي شريفي رئيس کميته انضباطي به اتفاقات نادر ديدار تيمهاي ذوب آهن و مس کرمان از هفته نوزدهم ليگ برتر رسيدگي خواهد کرد.
اين جلسه روز شنبه در فدراسيون فوتبال برگزار مي شود و اعضا با استناد به موارد قانوني و اشتباهات داور مسابقه در خصوص نتيجه نهايي ديدار ذوب آهن و مس کرمان تصميم گيري خواهند کرد.


زمان ورود تيمهاي ملي کشورهاي آسيايي به قطر مشخص شد؛ تيم ملي فوتبال ايران 16 دي وارد دوحه مي شود
تاريخ ورود تيم ملي فوتبال ايران به قطر براي حضور در جام ملتهاي آسيا 16 دي ماه است.
تاريخ ورود تيمهاي حاضر در جام ملتهاي آسيا به قطر اعلام شد و طبق اين برنامه عراق مدافع عنوان قهرماني خيلي زودتر از ساير تيمها يعني در تاريخ 8 دي و کره شمالي 7 يا 8 دي در قطر خواهند بود.چين قرار است روز 10 دي وارد دوحه شود، قطر تيم ميزبان بازيها و ازبکستان در تاريخ 13 دي وارد هتل خود مي شوند .
زاکه روني بازيکنان ژاپن را در تاريخ 14 دي وارد قطر مي کند، کويت نيز در همان روز وارد مي شود و اردن در تاريخ 15 دي به محل برگزاري بازيها مي رسد.عربستان به همراه همه تيمهاي گروه سوم ، استراليا، هند، بحرين و کره جنوبي روز 16 دي به قطر مي رسند.ايران هم روز 16 و امارات 17 دي به جمع ديگران مي پيوندند.


در آستانه داربي فوتسال اصفهان؛ سرمربي سابق ماهان به گيتي پسند رفت
سيد مهدي ابطحي سرمربي سابق فولادماهان در آستانه داربي اصفهان به عنوان سرمربي تيم فوتسال گيتي پسند انتخاب شد. با پيشنهاد محمد ناظم الشريعه مدير فني تيم گيتي پسند و موافقت هيات مديره، سيد مهدي ابطحي به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟