صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیام رای دوباره مجلس به قالیباف / آرایش تازه هیئت رئیسه

نمایندگان مجلس در جریان انتخابات هیأت رئیسه اجلاسیه سوم دوره دوازدهم، ترکیب جدید هیأت رئیسه را مشخص کردند.
کد خبر: ۱۳۷۴۸۷۴
| |
4157 بازدید
|
۴

پیام رای دوباره مجلس به قالیباف / آرایش تازه هیئت رئیسه

به گزارش تابناک، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، امروز (دوشنبه ۴خرداد) در جریان انتخابات هیأت رئیسه اجلاسیه سوم دوره دوازدهم، ترکیب جدید هیأت رئیسه را مشخص کردند.

در این رقابت، از مجموع 271 آرای ماخوذه ، محمدباقر قالیباف با کسب 235 رأی، بار دیگر از سوی نمایندگان به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد. رأیی که در شرایط حساس منطقه‌ای و همزمان با تحولات مربوط به جنگ آمریکا و اسرائیل، همچنین نقش‌آفرینی او در مدیریت امور کشور و هماهنگی با تیم مذاکره‌کننده، از سوی بسیاری از نمایندگان به عنوان نشانه‌ای از تداوم اعتماد مجلس به قالیباف ارزیابی می‌شود.

در ادامه جلسه، انتخابات نواب رئیس مجلس برگزار شد که از میان 279 آرای ماخوذه ، شمارش آرا نشان داد که علی نیک‌زاد با 143 و حمیدرضا حاجی بابایی با 100 رأی به عنوان نواب اول و دوم مجلس انتخاب شدند.

در مرحله بعد، انتخابات دبیران هیأت رئیسه برگزار و پس از اخذ رأی، 6 تن از کاندیداها به عنوان دبیر انتخاب شدند.

بر اساس نتیجه نهایی:

محمد رشیدی با 169رأی

روح‌الله متفکر آزاد با 138رأی

فرشاد ابراهیم‌پور با 113رأی

مجتبی بخشی پور با 110 رأی

احمد نادری با 109رأی

سمیه رفیعی با 105

همچنین در پایان انتخابات هیأت رئیسه، 3 ناظر نیز با رأی نمایندگان انتخاب شدند که از مجموع آرای ماخوذه ، حجت الاسلام علیرضا سلیمی با 170 رأی، سید جلیل میرمحمدی میبدی با 118 و عباس گودرزی با 117 رأی به عنوان ناظران هیأت رئیسه در سال سوم فعالیت مجلس دوازدهم انتخاب شدند.

پیام رای دوباره مجلس به قالیباف / آرایش تازه هیئت رئیسه

طبق این انتخابات، در سمت رئیس و نایب رئیس مجلس تغییری نداشتیم اما در سمت دبیران رضا جباری، صدیف بدری و عباس پاپیزاده جای خود را به محمد رشیدی، فرشاد ابراهیم پور و سمیه رفیعی دادند در سمت ناظران نیز تغییر نداشتیم.

با این انتخابات، ترکیب جدید هیأت رئیسه برای سال سوم فعالیت مجلس دوازدهم رسمیت یافت و این ترکیب در نحوه اداره جلسات و پیگیری اولویت‌های تقنینی و نظارتی مجلس نقش‌آفرینی می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۴
دوست دارم بدونم کیا به نقدعلی رای دادند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۴
پایداری بای بای .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۴
عزیزم در انتخابات مجلس پایداری با قالیباف یک لیست داد
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۴
از بس که آقای قالیباف ، مرد شریفی هستند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟