صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاسخ رئیس‌جمهور کوبا به تهدید ترامپ: حمام خون به پا می‌شود

رئیس‌جمهور کوبا ضمن تاکید بر «حق مشروع دفاع از خود»، هشدار داد که هرگونه حمله آمریکا به کوبا منجر به «حمام خون با عواقب غیرقابل محاسبه» خواهد شد.
کد خبر: ۱۳۷۳۵۰۴
| |
2231 بازدید

پاسخ رئیس‌جمهور کوبا به تهدید ترامپ: حمام خون به پا می‌شود

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «میگل دیاز-کانل» رئیس‌جمهور کوبا شامگاه دوشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «تهدیدات تجاوز نظامی علیه کوبا توسط بزرگترین قدرت جهان کاملا شناخته شده است. خود این تهدید در حال حاضر یک جنایت بین‌المللی است.»

رئیس‌جمهور کوبا با بیان اینکه کشورش «هیچ تهدیدی» ایجاد نمی‌کند و هیچ برنامه یا نیت تهاجمی علیه هیچ کشوری از جمله ایالات متحده ندارد، گفت: «کوبا که در حال حاضر از تجاوز چند بعدی ایالات متحده رنج می‌برد، حق مطلق و مشروع دفاع از خود در برابر حمله نظامی را دارد. با این حال، این نمی‌تواند به‌طور منطقی یا صادقانه به عنوان بهانه‌ای برای تحمیل جنگ به مردم شریف کوبا مورد استفاده قرار گیرد.»

او هشدار داد: «هرگونه حمله آمریکا به کوبا منجر به حمام خون با عواقب غیرقابل محاسبه خواهد شد.»

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که طی چند ماه اخیر سیاست «فشار حداکثری» علیه کوبا را در پیش گرفته، مدعی شد که این کشور همچنان «تهدیدی استثنایی» برای امنیت ملی ایالات متحده به شمار می‌رود.

در همین حال، کوبا علاوه بر تحریم‌های طولانی‌مدت آمریکا که از سال ۱۹۶۲ اعمال شده، با محدودیت‌های جدیدی نیز مواجه است. از جمله این اقدامات، تحریم نفتی اعمال‌شده از سوی واشنگتن از ژانویه سال جاری است که ورود محموله‌های سوخت به این کشور را به‌شدت محدود کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟