صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لیست بازیکنان تیم ملی فوتبال اعلام شد

سرمربی و کادر فنی تیم ملی درباره انتخاب این بازیکنان گفته اند: " اسامی 27 بازیکن را با افتخار برای جام ملتهای آسیا 2011 اعلام می داریم. البته شمار فراوانی بازیکنان شایسته و خارق العاده در فوتبال ایران وجود دارند و بواقع انتخاب 27 نفر از این جمع، کاری بس دشوار بود اما پس از یک دوره طولانی ما معتقدیم این نفرات دارای بهترین و بالاترین کیفیت و هوش برای رسیدن به هدف ما که همانا قهرمانی در جام ملتهای آسیا است، هستند".
کد خبر: ۱۳۷۲۸۰
| |
17153 بازدید
|
۸

اسامی بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان برای حضور در پانزدهمین دوره رقابتهای جام ملت های آسیا اعلام شد که در بین آنها بازیکنانی چون شهاب گردان، آرش افشین و ... حضور دارند اما خبری از علی کریمی و فرهاد مجیدی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو والی زاده مدیر امور رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران گفت: از سوی افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران روز سه شنبه اسامی 27 بازیکن برای حضور در اردوی تدارکاتی قطر که از روز جمعه سوم دی ماه آغاز می شود، اعلام شد.

خسرو والی زاده افزود: سرمربی و کادر فنی تیم ملی درباره انتخاب این بازیکنان گفته اند: " اسامی 27 بازیکن را با افتخار برای جام ملتهای آسیا 2011 اعلام می داریم. البته شمار فراوانی بازیکنان شایسته و خارق العاده در فوتبال ایران وجود دارند و بواقع انتخاب 27 نفر از این جمع، کاری بس دشوار بود اما پس از یک دوره طولانی ما معتقدیم این نفرات دارای بهترین و بالاترین کیفیت و هوش برای رسیدن به هدف ما که همانا قهرمانی در جام ملتهای آسیا است، هستند".

اسامی بازیکنان دعوت شده به این شرح است:

دروازه بانان:
سید مهدی رحمتی، ابراهیم میرزاپور، علیرضا حقیقی، شهاب گردان

مدافعان:
خسرو حیدری، پژمان منتظری، هادی عقیلی، محمد نصرتی، سیدجلال حسینی، فرشید طالبی، احسان حاج صفی، ابوذر رحیمی

بازیکنان میانی:
جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، قاسم حدادی فر، پژمان نوری، ایمان مبعلی، مهدی کیانی، محمد نوری

مهاجمان:
هادی نوروزی، غلامرضا رضایی، مسعود شجاعی، کریم انصاری فرد، آرش افشین، محمد غلامی، رضا نوروزی، محمدرضا خلعتبری.

والی زاده گفت: نفرات دعوت شده باید ساعت 23.45 پنجشنبه دوم دی ماه بادردست داشتن گذرنامه خود را در محل هتل آکادمی فوتبال به کادر فنی معرفی کنند. تیم ملی ایران ساعت 5 بامداد روز جمعه سوم دی ماه تهران را به مقصد قطر ترک می کند و نخستین خود را ساعت 19 همان روز در دوحه برگزار خواهد کرد.
 
این تمرینات هر روز ادامه خواهد یافت و تیم ایران روز هفتم دی نخستین دیدار تدارکاتی خود را با تیم ملی قطر برگزار می کند و فردای همان روز با تیم دوم قطر در پشت درهای بسته روبرو می شود.
 
به گفته مدیر رسانه ای تیم ملی، آخرین دیدار تدارکاتی تیم ایران تا پیش از جام ملتهای آسیا، روز دوازدهم دی با تیم ملی یک کشور آفریقایی خواهد بود. ضمنا در پایان این اردو 23 بازیکن نهایی از جمع 27 بازیکن فوق جهت حضور در جام ملتهای آسیا انتخاب و اسامی آنها به کنفدراسیون آسیا اعلام خواهد شد.
 
بازیکنان بعدازظهر روز 13 دی جهت استراحت و حضور در کنار خانواده هایشان به ایران بازمی گردند و مجددا روز 16 دی ماه به قطر می روند تا تمرینات خود را برای دیدار با تیم ملی عراق آغاز کنند. از روز شانزدهم تا بیست و یکم دی که نخستین دیدار تیم ملی ایران در جام ملتها با عراق است، بازیکنان پنج روز دیگر بانظر کادر فنی تمرین خواهند کرد تا برای شروع مسابقات بیش از پیش آماده شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۳۰
آخه میرزاپور هم شد دروازبان؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۹/۳۰
آقای قطبی میرزاپور و حقیقی چه کار درخشانی کردن که به تیم ملی دعوت شدن؟اصلا" اعلام بازیکن هایی که همیشه دعوت میشن بدون در نظرگرفتن لیگ چه سودی داره؟؟متاسفانه نتیجه جام ملتها از الان معلومه.دنباله تشکیل کمیته شکستهای تیم ملی باشین آقایون فدراسیون
Ali
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۹/۳۰
in che listiyeh vagaan?
haghighi baraye chi bayad davat beshe?
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۳۰
چون افشين خان از الان خود را رفتني مداند پس شك نكنيد كه باخت تيم ملي نيز برايش حائز اهميت نخواهد بود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟