صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسئول خسارت خودرو و اثاثیه در جنگ با کیست؟

شهردار تهران با تأکید بر اینکه جبران خسارت اثاثیه منزل و خودرو بر عهده دولت است، از پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان کمک اولیه و تأمین ودیعه مسکن برای آسیب‌دیدگان جنگ توسط شهرداری خبر داد.
کد خبر: ۱۳۷۲۴۴۰
| |
1455 بازدید
|
۱

مسئول خسارت خودرو و اثاثیه در جنگ با کیست؟

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ علیرضا زاکانی، با تأکید بر اینکه مسئولیت پرداخت خسارت اثاثیه منزل و خودرو با شهرداری تهران نیست، گفت: مسئولیت این بخش کاملاً با دولت است.

شهردار تهران همچنین تصریح کرد: شهرداری فرم‌های خسارات اسباب و اثاثیه را تکمیل می‌کند اما مسئولیت پرداخت خسارات این بخش را دولت برعهده دارد.

وی در ادامه یادآور شد: در مورد آسیب‌دیدگانی که ودیعه مسکن آنها را شهرداری تأمین می‌کند، ۴۰۰ میلیون تومان هدیه برای خرید وسایل اولیه از طرف شهرداری داده می شود تا آنها بتوانند در ابتدای امر از منزل خود استفاده کنند.

زاکانی در خصوص پیش‌بینی فروشگاه‌ها برای خرید وسایل اولیه نیز یادآور شد: مسیری را طی می‌کنیم که آسیب‌دیدگان جنگ علاوه بر فروشگاه‌های شهروند بتوانند اسباب و اثاثیه مورد نظر خود را از دیگر فروشگاه‌ها نیز تهیه کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۳
خنده داره 400 میلیون برای خرید لوازمی که قبل جنگ شاید 500 میلیون بود الان 1 میلیاردم رد کرده .... طرفی که یخچال 150 میلیونیش آسیب دیده و شاید تعمیر نشه بخواد نو بگیره زیر 300 نیست
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟