صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ورود توده گردوغبار به کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود توده گرد و غبار از کشور از غرب کشور طی امروز (۱۴ اردیبهشت) خبر داد.
کد خبر: ۱۳۷۰۶۷۸
| |
1611 بازدید
ورود توده گردوغبار به کشور

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ صادق ضیاییان افزود: دوشنبه (۱۴ اردیبهشت) در نواحی از غرب، شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز کشور و نیمه غربی سواحل دریای خزر افزایش ابر، در برخی نقاط رگبارورعدوبرق و وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد و خیزش گرد و خاک رخ می‌دهد در ضمن با افزایش وزش باد و شکل گیری توده گرد و غبار روی کشور عراق امروز نفوذ گردوخاک و کاهش کیفیت هوا و شعاع دید در نوار غربی، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: سه شنبه (۱۵ اردیبهشت) این وضعیت در مناطق ذکر شده خواهد داشت و بعد از ظهر با افزایش وزش باد میزان گرد و خاک در شمال غرب، غرب و دامنه‌های جنوبی البرز کاسته می‌شود و در مناطقی از مرکز، شرق، جنوب و جنوب غرب کشور وزش باد و گردوخاک دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: چهارشنبه (۱۶ اردیبهشت) و پنجشنبه (۱۷ اردیبهشت) در نیمه غربی کشور وزش باد و در برخی مناطق خیزش گردوخاک انتظار می‌رود. در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، ارتفاعات زاگرس و البرز مرکزی و در سواحل شمالی افزایش ابر گاهی رگبار و رعدوبرق پراکنده، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

به گفته ضیاییان جمعه (۱۸ اردیبهشت) تنها در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی افزایش ابر گاهی رگبار و رعدوبرق پراکنده و در سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور وزش باد و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۵ اردیبهشت) نیمه ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۰ و ۱۹ درجه سانتی‌گراد و پس فردا (۱۶ اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد گاهی بارش پراکنده و احتمال وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۲۹ و ۲۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا اهواز با دمای ۴۲ و پس‌فردا بندرعباس با دمای ۳۹ درجه سانتی‌گراد گرمترین و فردا شهرکرد با دمای ۵ و پس فردا ارومیه و زنجان با دمای ۵ درجه سانتی‌گراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟