صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هواپیماهای آمریکا در مرز عراق به پرواز درآمدند!

همزمان با انتشار اخباری از پرسه زنی هواپیماهای جاسوسی آمریکایی در آسمان عراق یک منبع امنیتی در استان الانبار از رصد هواپیمای سوخت‌رسان و سه جنگنده A-۱۰ در آسمان طریبیل خبر داد.
کد خبر: ۱۳۶۸۴۸۹
| |
5760 بازدید
|
۳
هواپیماهای آمریکا در مرز عراق به پرواز درآمدند!

منابع عراقی از جمله صابرین نیوز نوشتند هواپیماهای جاسوسی آمریکایی در حریم هوایی عراق پرسه می‌زنند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، این در حالی است که آتش‌بس میان ایران و آمریکا به صورت یکجانبه تمدید شده است. در عین حال یک منبع امنیتی در استان الانبار عراق اعلام کرد که یک هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی به همراه سه جنگنده از نوع A-۱۰، در آسمان مناطق نزدیک به گذرگاه مرزی طریبیل در غرب این استان رصد شده‌اند.

این منبع به خبرگزاری «المعلومة» گفت: «نیروهای امنیتی یک هواپیمای سوخت‌رسان را رصد کردند که توسط سه جنگنده نوع A-۱۰ اسکورت می‌شد و در آسمان مناطق صحرایی گذرگاه مرزی طریبیل با اردن، در غرب انبار، در حال پرواز بود؛ علل واقعی پشت این عملیات‌های پروازی و نظارت هوایی هنوز نامعلوم است.»

منبع مذکور افزود: «ورود هواپیمای سوخت‌رسان به حریم هوایی عراق از سمت اردن، همزمان با حضور گسترده و انبوه هواپیمای جنگی در آسمان مناطق غربی الانبار بود. جزئیات بیشتری درباره علل پرواز این نوع هواپیماها در حریم هوایی عراق به سمت استان‌های شمالی اعلام نشده است.»

این منبع امنیتی تصریح کرد که «هواپیمای جنگی نامشخصی، عملیات‌های جاسوسی را بر روی اماکن امنیتی در غرب استان الانبار انجام داده است.»

این منبع در پایان تأکید کرد که «مناطقی که مورد بررسی قرار گرفتند، امن و پایدار بوده‌اند و تاکنون هیچ‌گونه تخلف امنیتی رخ نداده است.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
الان موقع تصرف پایگاه های آمریکاست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
جنگ ویتنام 20 سال طول کشید. امریکا ابر قدرت با تمام سلاح های پیشرفته نسبت به زمان خودش داشت. اخرش دمش گذاشت روی کولش و در رفت. این هم میگذره. تو هر جنگی کسی پیروزه که مقاومت کرد، ولو با سنگ از وطنت دفاع کنی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
ایران باید از طریق نیروهای ویژه کماندویی سوخت رسان های آمریکایی را در آسمان اردن و عراق پایین بیاورد .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟