صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وعده عدم تغيير قيمت داروهاي يارانه‌اي

: با اجراي قانون هدفمند شدن يارانه‌ها، داروهايي كه يارانه به آنها تعلق مي‌گيرد مانند گذشته يارانه‌شان برقرار خواهد بود و حذف نمي‌شود.
کد خبر: ۱۳۶۷۷۷
| |
3544 بازدید
|

مديركل نظارت بر دارو و مواد مخدر معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت گفت: با هدفمند شدن يارانه‌ها قيمت داروهاي يارانه‌اي تغييري نخواهد كرد.

دكتر محمدرضا شانه‌ساز در گفت‌وگو با ايسنا، با تاكيد بر آن كه دارو مشمول هدفمندسازي يارانه‌ها نمي‌شود، گفت: با اجراي قانون هدفمند شدن يارانه‌ها، داروهايي كه يارانه به آنها تعلق مي‌گيرد مانند گذشته يارانه‌شان برقرار خواهد بود و حذف نمي‌شود.

وي درباره تاثير هدفمندسازي يارانه‌ها بر قيمت داروهاي مصرفي در كشور، گفت: ممكن است هدفمندسازي يارانه‌ها به صورت غيرمستقيم بابت انرژي و مباحثي از اين قبيل تاثير بسيار جزيي روي قيمت داروها داشته باشد، اما از آنجا كه بابت داروهاي گران قيمت (داروهاي بيماري‌هاي خاص و صعب‌العلاج) يارانه پرداخت مي‌شود، اين داروها تغيير قيمتي نخواهند داشت و مانند گذشته يارانه آنها پرداخت مي‌شود.

مديركل نظارت بر دارو و مواد مخدر وزارت بهداشت همچنين گفت: هيچ برنامه‌اي براي افزايش قيمت دارو به صورت ويژه نداريم.

شانه‌ساز در پايان گفت: اگر تغييرات ارزي و تغيير در قيمت مواد جانبي صورت نگيرد، تا پايان سال افزايش قيمتي در داروهاي مصرفي كشور نخواهيم داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
این حرف امروزاست ، قطعا فرداتغییر می کند!!!
بنده خدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
این صداقت مدیرکل مارو کشته که : هیچ برنامه ای برای گران کردن دارو ندارند (و گرانی دارو به هر میزان و هر نوع یک شبه تصمیم گیری و اعلام خواهد شد)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
همين جوريش قيمت داروها و بسياري مايحتاج مردم تحت جو رواني اين طرح قبل از ابلاغ انجام اين طرح هدفمند،گران شده بود حالا نوشتن اين قبيل تيترو اخبار کمکي به حال مردم مريض و دارو لازم نخواهد
کرد.چند روز پيش پمادي را از داروخانه ...درخواست کردم،گفتند قيمتش 2700 تومان است روي جعبه دارو را ديدم قيمت زده بود 2400 تومان،!!وقتي از متصدي داروخانه علت را جويا شدم ،گفتند در سيستم جديد ما قيمت اين دارو همان است که گفتم و صبح تا حالا هم 50 تا از اين پماد فروختم وکسي هم اعتراضي نکرده و تنها شما يک نفر داري اعتراض بيجا مي کني،!!،حال خودتان قضاوت کنيد و پيدا کنيد صحت و سقم اخبار اين چنيني را.!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
تابناک دمت گرم ، وعده! رو خو اومدی !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
با سلام
آقاي دكتر شانه ساز
داروها و آمپولهاي بيماري ام اس كه چند ماهي است گران شده است واي به حال اونهائيكه ندارند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
میشه بگید به کدام دارو یارانه می دهید. ماکه هرچی خریدیم ازاد بوده تورخدا یه کم به مردم راست بگید....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
قرار بود قیمت هیچ داروی گران نشود !
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟