صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برف و سرما انگلیس و ایتالیا را فلج کرد+تصاویر

کد خبر: ۱۳۶۷۳۳
| |
3055 بازدید

برف و سرما در انگلیس و ایتالیا اوضاع دشواری را برای مردم و گردشگران این دو کشور ایجاد کرده است .



فعالیت شبکه حمل و نقل هوایی و زمینی و همچنین برخی از مراکز درمانی و بیمارستانی انگلیس به علت بارش سنگین برف و حاکم شدن سرمای شدیددر بیشتر مناطق این کشور مختل شده است .



موج جدید سرمای قطبی که از پنجشنبه شب گذشته از مناطق شمالی انگلیس ، اسکاتلند و ایرلند شمالی آغاز شد ، دیشب و امروز به دیگر مناطق این کشور نیز گسترش یافت و سبب اختلال  در شبکه حمل و نقل هوایی ، جاده ای و ریلی شده است . 



در این میان ، صدها پرواز در فرودگاه های انگلیس لغو شد و مسافران زیادی سرگردان شدند . 



گزارش ها حاکی است ، شرکت های مهم هواپیمایی از جمله " بریتیش ایرویز " و " ایزی جت " ، تمام پروازهای خروجی خود را امروز از دو فرودگاه مهم هیثرو و گت ویک ( به وقت گرینویچ ) لغو کرده اند . 

لغو این پروازها در حالی صورت می گیرد که فرودگاه های انگلیس این روزها به علت نزدیک شدن به فصل مسافرت های پایان سال میلادی ، شلوغترین روزهای کاری خود را می گذرانند . 

در حالی که دمای هوا دیشب در بیشتر مناطق انگلیس به زیر صفر کاهش یافت ، یخبندان شدید در بزرگراه ها و محورهای ارتباطی این کشور به تصادف های مختلف و همچنین راهبندان های شدید منجر شد . 

بر اساس گزارش ها ، دست کم حرکت 25 درصد از قطارها در مناطق مختلف انگلیس لغو شده و بخش دیگری از حمل و نقل ریلی نیز با تاخیر و کندی زیاد انجام می شود . 

افزون بر شبکه حمل و نقل ، دیگر خدمات عمومی نیز در انگلیس به علت بارش برف و یخبندان تحت تاثیر قرار گرفته است که از جمله آنها برخی بیمارستان ها و مراکز درمانی هستند که کارکنان آنان نتوانسته اند بر سر کار خود حاضر شوند . 

تا کنون چندین رقابت ورزشی ، از جمله 10 مسابقه فوتبال از لیگ های فوتبال انگلیس لغو شده است . 

سازمان هواشناسی انگلیس پیش بینی کرد ، امروز و امشب بارش های بیشتری در بیشتر مناطق این کشور ، به ویژه مناطق جنوبی آن روی دهد .

بارش برف همچنین هزاران مسافر را در بزرگراه ها و فرودگاه های ایتالیا سرگردان کرد .

سرگردانی مسافران در فرودگاه اوریو سریو در شمال ایتالیا بیشتر بود ، به طوری که با حذف و جایگزین شدن شماری از پروازها ، مسافران زیادی سرگردان شدند . 

با این وضع جوی ، 200 مسافر به علت تاخیر در پروازها شب گذشته را در فرودگاه اوریو سریو سپری کردند . 4 هزار مسافر دیگر نیز به علت لغو شدن 28 پرواز شرکت رایان ایر ، در فرودگاه سرگردان شدند . 

بارش برف همچنین رفت و آمد شهری و برون شهری را در بیشتر مناطق این کشور از جمله پایتخت مختل کرد .

بسیاری از بزرگراه ها ، خطوط ریلی و برخی فرودگاه های ایتالیا به علت بارش برف برای ساعاتی کار خود را متوقف کردند و راهبندان های  سنگین در بیشتر شهرهای این کشور ایجاد شد .

بارش حدود 10 سانتیمتر برف در شهر رم ، پایتخت ایتالیا ، رفت و آمدهای درون شهری را کاملا مختل کرد . 

افزون بر حرکت خودروها و راهبندان های کیلومتری که تا ساعت های بامدادی امروز ادامه داشت ، حرکت قطارها و برخی پروازها در فرودگاه های رم نیز با مشکل رو به رو شد و پرواز بسیاری از مسیرها حذف و یا به تاخیر افتاد . 

بارش برف افزون بر بستن و لغزنده کردن مسیر بزرگراه های بین شهری ایتالیا ، سبب شد بیشتر وسائل نقلیه عبوری در  یخبندان گرفتار شوند و سرنشینان صدها خودرو ، تمام شب گذشته را در وسائل نقلیه خود سپری کردند .
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟