صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالفت با برگزاري ديدار پرسپوليس در کرج!

تغيير برنامه هفته بيستم ليگ برتر و همزماني بازي پرسپوليس و سايپا با بازي استقلال- ذوب آهن باعث شده مسؤولان سازمان ليگ براي تعيين محل اين بازي با مشکلاتي مواجه شوند.
کد خبر: ۱۳۶۶۳۵
| |
3395 بازدید

 در اين ارتباط قرار است سازمان ليگ امروز تصميم نهايي را در مورد محل برگزاري بازي سايپا - پرسپوليس اتخاذ کند هرچند که از صحبت هاي مديرعامل سايپا اين طور استنباط مي شود که احتمال برگزاري بازي در ورزشگاه تختي تهران بيشتر است.

آرش کوشا در گفت وگو با ايلنا گفت:« به جهت ميزبان بودن سايپا ما تاکيد بر انجام بازي تيم مان در ورزشگاه انقلاب کرج داريم و اين موضوع را نيز اطلاع داده ايم اما شوراي تامين استان البرز قبول نکرده که بازي ما با پرسپوليس در ورزشگاه انقلاب برگزار شود.آنها شفاهاً مخالفتشان را به ما اعلام کرده اند.اگر اين اتفاق نيفتد بازي احتمالاً در ورزشگاه تختي تهران انجام مي شود.

 با اين حال چنانچه به هر دليلي بازي ما با پرسپوليس در ورزشگاه انقلاب برگزار نشود سعي خواهيم کرد ديدار خانگي مان با استقلال را در ورزشگاه انقلاب برگزار کنيم تا از اين به بعد همه بازي هايمان در استان البرز برگزار شود.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟