دنیامالی درباره حضور تیم ملی در جام جهانی: تابع تصمیم دولت و شورای عالی امنیت ملی هستیم

وزیر ورزش تاکید کرد که هنوز حضور تیم ملی در جام جهانی فوتبال قطعی نشده است. این در حالی است که تیم ملی در تعطیلات سال جدید و فیفادی فروردینماه، در دو بازی تدارکاتی به مصاف نیجریه و کاستاریکا رفت.
به گزارش تابناک، احمد دنیامالی در سخنانی در مجمع جهانی ورزشهای سنتی در ترکیه اظهار کرد: با توجه به شرایط و بحث هایی که در شورای عالی امنیت ملی داریم باید وضعیت درباره حضور ایران در جام جهانی فوتبال در دولت تعیین و تصمیمگیری صورت بگیرد.
وی افزود: وظیفه ما در وزارت ورزش آمادهسازی تیم ملی برای جام جهانی است که این موضوع در حال انجام است و در نهایت ما تابع تصمیم دولت و شورای عالی امنیت ملی درباره حضور یا عدم حضور در جام جهانی هستیم. اگر تصمیم گرفته شود که شرکت کنیم حتما شرکت خواهیم کرد و اگر تصمیم گرفته شود که شرکت نکنیم تابع دولت و شورای عالی امنیت ملی خواهیم بود.

وزیر ورزش و جوانان در پایان خاطرنشان کرد: هنوز حضورمان در جام جهانی فوتبال قطعی نشده است.
گفتنی است چند روز پیش و با بیانیه وزارت ورزش و جوانان مبنی بر ممنوعیت حضور تیمهای ملی و باشگاهی در کشورهای متخاصم، گمانهزنیها مبنی بر انصراف تیم ملی از حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ قوت گرفت.




