ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

چرایی انتشار و حذف دروغ جدید اینترنشنال و ترامپ/تلاش وسواس‌های خناس برای ترور سردار موسوی و خالی‌کردن تنگه اُحد

اگر قواعد بازی یهود و دروغ‌گویی‌هایش را یاد گرفته باشید، حرکت اخیر شبکه تروریستی موساد اینترنشنال را تفسیر می‌کنید؛ انتشار خبری دروغ و سپس پس از چند دقیقه پاک‌کردنش! این‌که شبکه ۱۱ اسرائیل گزارش کرده آن‌کسی که از ایران با آمریکا مذاکره می‌کند، دکتر قالیباف رئیس مجلس است. با این‌کار هم یاد ماجرای ترور شخصیت قیس یکی از یاران امام علی (ع) می‌افتیم که ....
کد خبر: ۱۳۶۴۰۴۴
| |
41015 بازدید
|

تفسیر انتشار و پاک‌کردن دروغ جدید اینترنشنال/تلاش وسواس‌های خناس برای ترور سردار موسوی و خالی‌کردن تنگه اُحد

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، دقت دارید که پس از چندروز ابتدایی جنگ رمضان و وقتی آمریکا و اسرائیل گوشی دستشان‌ آمد که نمی‌توانند به پیروزی نظامی دست پیدا کنند، مانند اسلاف و بزرگان خود، دست به ساخت فضایی شبیه به همان‌فضای دوران جنگ صفین زدند؛ فضایی غبارآلود و تزریق این‌وسوسه که جنگ به زودی به پایان می‌رسد و جبهه حق دنبال مذاکره است.

و باز هم دقت دارید که در جبهه یهود، به‌جز رسانه‌های موساد مثل اینترنشنال، ترامپ زن‌باره هر روز یکی از این‌بازی‌های رسانه‌ای و حرف‌درمانی را اجرا می‌کند. بازی متاخرش، ماجرای ضرب‌العجل ۴۸ ساعته بود که صبر نکرد ۲۴ ساعت از آن بگذرد و باز بازی جدیدی را برای کاهش قیمت نفت شروع کرد. 

جدیدترین بازی‌اش هم یک‌بازی تکراری است که ممکن است از یاد عده‌ای رفته باشد؛ همان وسوسه پایان جنگ و درخواست مذاکره از سوی ایران که البته وزارت امور خارجه و مقامات ایرانی قویا ردش کردند. ولی او به بازی‌اش ادامه می‌دهد. در آخرین‌بازی که معلوم نیست بازی جدید، چند ساعت یا چند دقیقه بعد قدیمی‌اش می‌کند، ابتدا گفت آیت‌الله را به رسمیت نمی‌شناسم و پس از ۵ دقیقه گفت من و آیت‌الله تنگه هرمز را اداره خواهیم کرد و از درون ایران یکی با ما مذاکره می‌کند.

اگر قواعد بازی یهود و دروغ‌گویی‌هایش را یاد گرفته باشید، حرکت اخیر شبکه تروریستی موساد اینترنشنال را تفسیر می‌کنید؛ انتشار خبری دروغ و سپس پس از چند دقیقه پاک‌کردنش! این‌که شبکه ۱۱ اسرائیل گزارش کرده آن‌کسی که از ایران با آمریکا مذاکره می‌کند، دکتر قالیباف رئیس مجلس است. با این‌کار هم یاد ماجرای ترور شخصیت قیس یکی از یاران امام علی (ع) می‌افتیم که عمروعاص با نامه‌نویسی و شایعه‌پراکنی سعی کرد او را از امام علی (ع) جدا کند و عده‌ای ساده‌لوح هم باور کردند. البته آقای قالیباف هم در پیامی اعلام کرد هیچ‌مذاکره‌ای با آمریکا نشده و نمی‌شود چون بنای ایران تنبیه متجاوز تا آخر کار است. وزیر امور خارجه هم پس از انتشار دروغ ترامپ درباره مذاکره با ایران، به‌سرعت این‌دروغ را تکذیب کرد. 

ماجرا هر دقیقه بامزه‌تر هم می‌شود چون ترامپ در دروغ‌های مسلسل‌وارش، از مذاکرات جزییاتی جدید می‌بافد و برای مذاکرات انجام‌نشده بند و تبصره می‌گذارد. 

این‌شل‌کن‌سفت‌کن‌های رسانه‌ای را خیلی‌وقت است می‌شناسیم و می‌دانیم هدفی جز بازی با روح و روان ایرانی‌ها ندارد. انتشار دروغ، پاک‌کردنش، اسکی‌رفتن رویش، تحلیل‌کردن درباره‌اش، مهلت‌دادن و عقب‌نشستن و بعد مهلت دوباره دادن. درباره ضرب‌العجل ۴۸ ساعته، وقتی دیدند جناح حق از مواضع خود کوتاه نمی‌آید و آماده زدن زیرساخت‌های برق کشورهای میزبان آمریکا در منطقه شده، بازی را تغییر دادند و اعلام مهلت ۵ روزه کردند. نکته واقعی این‌جاست که عمروعاص و معاویه دوباره می‌خواهند معرکه جنگ را بدون زدن شمشیر بیشتر و با تدبیر به پایان برسانند تا ضرر و زیان روحی روانی و اقتصادی کمتری بدهند.

بازی رسانه‌ای اخیر دشمن را در فضای مجازی فراموش نکنید! وقتی صحبت از ۴۸ ساعت شد، سایبری‌های اسرائیل و آلبانی که برای شروع جنگ و زدن منابع و زیرساخت‌های ایران حنجره پاره می‌کردند، همه لباس مهندسین برق را به تن کرده و دلسوز مردم شدند و گفتند اگر آمریکا زیرساخت‌های ایران را بزند، ۲۵ سال بی‌برقی داریم و طول می‌کشد نیروگاه‌ها ساخته شوند: «سرازیرشدن متخصصان برق دلسوز یهودی به فضای مجازی برای هشدار به ایرانیان در خطر!»

به‌قول دوست عزیزی، امروز تنگه هرمز و خیابان‌های ایران، تنگه احد هستند. نباید هیچ‌کدام را رها کرد. قصه نفت تنگه هرمز هم مساله‌ای است که با آن حواس من و شما را پرت کنند چون چیزی که دارد کمر اروپایی‌ها را می‌شکند، گاز است که قیمتش سر به فلک گذاشته و صعودش ادامه دارد. 

این‌میان یک‌بازی کثیف دیگر هم در جریان است؛ خبرد روغ دیگری که اینترنشنال دیروز منتشر کرد؛ این‌که سید مجید موسوی فرمانده هوافضای سپاه فرار کرده و نیروهایش را رها کرده است. خب این‌دروغ را شاید جماعت شوهرعمه باور کنند، اما دیگر اکثر مردم می‌فهمند وقتی این‌همه موشک و پهپاد روی سر یهود و پایگاه‌های آمریکا آوار شده و مادرهایشان را عزادار کرده، انتشار چنین‌دروغی فقط یک‌معنا دارد؛ این‌که یهودیان در تمنای یک‌واکنش یا اعلام موضع از سوی سیدمجید موسوی هستند تا به‌سرعت محل حضورش را شناسایی و او را ترور کنند و شکر خدا، هم این‌فرمانده ایثارگر و هم اطرافیانش می‌دانند بازی در پازل رسانه‌ای یهود، صحیح نیست. 

می‌بینید؟ علاوه بر بمباران‌ها و فعالیت‌های دشمن که البته این‌روزها کمتر از ابتدای جنگ شده، جنگ رسانه‌ای همچنان ادامه داد و وسواس‌های خناس به‌شدت مشغول پمپاژ وسوسه و دروغ هستند تا تنگه احد به طمع رفع تحریم‌ها و چند شبکه نفت (مثل زمان پیامبر گوییم چند غنیمت بیشتر) خالی شود. 

راستی برای این‌که همه دروغ‌های یهود و شیاطین انس و جن امروز عالم را بشوریم و ببریم، این‌ را هم به انتهای گزارش اضافه کنیم که سردار موسوی در تازه‌ترین اظهار نظرش پس از انجام موج هفتاد و هفتم، عملیات وعده صادق ۴ گفته: ادامه نبرد تا تحقق اهداف ملی و میهنی صورت می‌گیرد. 

ما هم مثل شعارهای این‌روز و شب‌هایمان خطاب به این‌سردار عزیز ایران‌زمین و همسنگرانش می‌گوییم: دشمن را خوب زده‌ای و خوب کور کرده‌ای! پس بزن که خوب می‌زنی! 

این را هم داشته باشید که رئیس رژیم صهیونیستی هنگام حضور در شهرک اشغالی «کریات شمونه» در شمال فلسطین اشغالی بود که همزمان با موج هفتاد و هفت وعده صادق ۴ و در پی حملات حزب‌الله به پناهگاه فرار کرد.

صادق وفایی

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۶
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
شکسپیر می‌گه حرومزاده‌ها دروغ می‌گن! تعبیر نوشته‌های شکسپیر رو هم در این جنگ دیدیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
اینایی که امتیاز منفی دادن با جمله شکسپیر ایراد گرفتن یا اینکه حروم زاده ها دروغ میگن مخالفن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
دروغ هر چی بزرگتر قابل باور تر
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
دیالوگ‌های پدرخوانده؟ ای ناقلا!
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
بنظر من که نصف بیشتر منفیها اشتباهی بوده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
اینایی که منفی دادن ناراحتند که چرا شکسپیر رسواشون کرده
ایران
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
در یک جنگ مدرن باید پروپاگاندا و دروغ استفاده بشه کمااینکه صهیونیسم و یهود بین الملل ازسال 1933 شروع به دروغ پردازی علیه آلمان و هیتلر کردن که تا امروزم ادامه داشته و باعث تاسیس اسراییل سرپوشگذاری روی جنایات اسراییل با مظلوم نمایی و در ادامه اداره ی افکار عمومی دنیا و ساختار قدرت کشورها شده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
اعاام اسمش دامی رای قالیباف بوده تا او عکس العملی نشان داده و شناسایی شود تا او را هم مثل لاربجانی شهید کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
یاد میثم تمار هم به خیر که به ابن مرجانه گفت این خاصیت حرامزاده است که با تحقیر و تهمت دشمنش را آزار کند. چه قدر قطعات تاریخ به هم شبیه هستن.
ایران دخت
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
اینهایی که منفی زدن از دم حرام زاده ن تازه حرام لقمه هم هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
خیلی مهمه که مردم مقهور این دروغ گویی‌ها و موج‌سازی رسانه های دشمن نشن. ایشالا از این پیچ تاریخی هم رد می‌شیم و دماغ اینا رو می‌سوزونیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
آدم دروغ هم میخواد بگه باید یه چیزی بگه که از دید شنونده احتمال و ظرفیت صحت داشته باشه. آقای قالیباف در هیچ مسئولیتی با طرف خارجی مواجه و مذاکره نداشته
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
در حال حاضر قالیباف قدرتمندترین فرد و انقلابی ترین در ایران هست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
دکتر پزشکیان و دکتر رضایی کارشون درسته و واقعا انقلابی هستن
مسعود
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
سایبری های بی‌ناموسی ریختن منفی میدن ، خخخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
همین دویست سیصد نفرن که ادعا می کنند ما بیشماریم. تازه هر کدوم چند تا منفی میدن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
یعنی داری گرا می دی که ترورش کنن دوست اسراییلی من؟ خدا لعنتتون کنه که فقط روی زمین فساد می کنید و جز جرم و جنایت کاری ازتون برنمی آد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
به هدفش که پایین آوردن قیمت نفت بود رسید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
فکر کنم تنها کسی که پایین آوردن قیمت نفت رو باور کرد جنابعالی بودی وگرنه دولت های اروپایی و آسیایی اینقدر در فشار و استرس نبودن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
با دروغ شاید بتونی چیزی رو بدست بیاری اما نمی تونی نگهش داری
حالا برو به اربابت اینو بگو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
عه...دوباره که رفت بالا....سگ زرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
حقیقتا که ترامپ یک تاجر حرفه ای است
م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
خیلی مهمه تکنیک های رسانه ای دشمن رو لو بدید و اینکه یکی جلوی افراطی های ایتارو هم‌بگیره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
رسانه متاسفانه دست اوناس و ما براحتی بازی میخوریم با کارهای رسانه ای اونها. ترامپ الان طوری وانمود میکنه که تهدیدش باعث این کار شده که ایران مذاکره کنه و اینکه گفته 15 بند آماده کردن برای ایران هم میخواد بگه که ما دست بالا رو داریم. برای ما هر روز هر کی یه چیز توی رسانه در مورد شروط ایران میگه و همه هم با هم فرق دارن. شروع ما باید مشخص باشه: توقف تجاوز و تضمین برای عدم تجاوزهای بعدی در همه جبهه ها. پذیرش حق غنی سازی ایران که جز حقوق بین المللی هست (اما با طرحی که ایران برای اعتماد سازی ارائه کرده). مذاکره ای در مورد هیچ کدوم از مولفه های دفاعی نمی کنیم چون همین موشک ها اونها رو داره رام و تادیب میکنه. رفع تحریم ها. دریافت غرامت (میتونه به صورت عوارض از تنگه هرمز باشه).
در غیر این صورت این سوال پیش میاد که چرا این همه هزینه تراشیدیم؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
با همین درک امشب یک پاسخ کمر شکن موشکی به او بدهید که صدای زوزه و درد ترامپ از واشنگتن به تهران برسد ...
انشالله با تدبیر پیش برویم کمر ترامپ و تئوریسین های تروریست پشت رفتارهای او را شکست خواهیم داد !!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
جماعت وطن فروش منفی بده
آب و هوای آلبانی چظوره گدا گولی ها؟ چرا نمیرین لاس وگاس ؟ راهتون نمیدن نه؟!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
تجربه من: اکثر منفی دهندگان پای ثابت اینترنشنال مزدور می‌شینن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
ذات تروریست‌های یهود حرام زادگیست . این خاصیت حرامزاده هست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
حرامزاده ها ناراحت شدن، دیسلایک زدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
عزیز دل ملت دکتر محمد باقر قالیباف
پاسخ ها
شهبازی مجری پاورقی - فرزند ایشان
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
خیلی ممنون
لطفاً خیابان را خالی نگذارید و تا صبح بمانید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
قوی و با عزم جزم بزنید این قوم حرامزاده رو! ما مردم پشت شما هستیم. هر شب در خیابان می‌ایستیم تا قوم حرومی نتونن کشور را تصرف کنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
الان قرار نيست که بریزن تو خیابون؛ اینترنشنال گفت بهشون میگن کی بریزن بیرون. به نظرم، هدف شون خسته کردن شماست تا زمان رویارویی نهایی جون نداشته باشید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
قوم حرومی توی خونه تورختخواب دیسلایک میزنن و حلالزاده ها تو میدان و خیابان موشک و حمایت
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟