صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فروش کارگران معلول ذهنی برای کار اجباری

کد خبر: ۱۳۶۳۰۹
| |
2671 بازدید

مطبوعات رسمی چین امروز چهارشنبه نوشتند تعدادی از معلولان ذهنی در این کشور به عنوان برده برای کار در کارخانه ها فروخته شده اند.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، گمان می رود یکی از مسئولان یک مرکز نگهداری معلولان ذهنی در جنوب غربی چین دست کم هفتاد نفر از معلولان این مرکز را برای کار در کارخانه ها معامله کرده است.

بازپرسان پس از تحقیق رد منطقه ای را در بخش غربی شین جیانگ پیگیری کردند که مقامات آنجا کارخانه ای را به اجبار تعطیل کرده بودند.

در این کارخانه یازده کارگر که بیشتر آنها از معلولیت ذهنی رنج می بردند از چند سال قبل به اجبار برای تولید ماده مورد نیاز شرکتهای شیمی کار می کردند و در این مدت بارها مورد آزار و اذیت قرار گرفته بودند و غذای سگ به آنها می دادند.

تحقیق و بررسی ماموران احتمال این مسئله را که کارگران مذکور به یک مرکز ثبت نشده نگهداری معلولان ذهنی در استان سیچوان در جنوب غربی چین وابسته باشند تقویت کرد.

روزنامه چاینادیلی به نقل از یک کارمند محلی به نام یی هونگ کوYi Hongqu نوشت زِنگ لینگ کوان Zeng Lingquan از مسئولان این مرکز نگهداری معلولان ذهنی از سال هزار و نهصد و نود و شش دست کم هفتاد معلول ذهنی را فروخته است تا از آنها برای کار در پکن ، تیانجین و شهرهای دیگر استفاده کنند.

به گفته یی بازپرسان تعداد هفتاد نفر را در یکی از دفاتر حسابرسی زنگ لینگ کوان مسئول این موسسه پیدا کردند ،‌زنگ روز دوشنبه به اتهام معامله انسانها به عنوان برده بازداشت شده است.

پایگاه اینترنتی روماندی نیوز به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشت لی شینگلین رئیس کارخانه تولید مواد مورد نیاز شرکتهای شیمی واقع در شینجیانگ نیز دستگیر شده است.

به نوشته مطبوعات چین شینگلین گفته است برای خرید پنج کارگر مبلغ نه هزار یوان معادل حدود هزار یورو و سپس برای هر کارگر مبلغ سیصد یوان معادل سی و سه یورو نیز به صورت اضافه پرداخت کرده است.

نقض حقوق کارگران ،‌ کار افراد کم سن و سال و یا بهره برداری از افراد معلول از جمله رسوایی هایی به شمار می رود که تعداد آنها کم نیست و جنبه های تاریک وجهه دومین اقتصاد جهان را به تصویر می کشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟