صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تهدید به تخریب مقبره استر در ایران

بنابه روایات تاریخی، استر یک زن جوان یهودی بود که پنج قرن پیش از میلاد مسیح به همسری خشایار پادشاه هخامنشی درآمد و او را قانع کرد به یهودیان اجازه دهد آزادانه در داخل مرزهای امپراتوری ایران سکنی گزینند.
کد خبر: ۱۳۶۰۱۰
| |
31212 بازدید
|
گروهی روز یکشنبه در مقبره استر که یکی از اماکن مذهبی یهودیان ایران است تجمع کردند.

به گزارش خبرآنلاین وب سایت فارسی بی بی سی با بیان این خبر نوشت که معترضان در بیانیه ای نوشتند: "اما ای ملت مسلمان، آگاه باشید که اینان تخریب مسجدالاقصی دومین نماد اتحاد مسلمانان جهان را آغاز کرده اند، درحالی که دومین مکان مقدس اینان در جمهوری اسلامی و در شهر همدان به نام زیارتگاه استر و مردخای در آرامش کامل قرار دارد و از هیچ ایرانی مسلمانی صدایی در نمی آید."

در ادامه این بیانیه آمده است: "ما دانشجویان بسیجی و فرزندان ملت ایران به سران رژیم صهیونیستی هشدار می دهیم اگر به هر نحوی به مسجدالاقصی تعدی کنند، مقبره این قاتلان پست را ویران می کنیم."

آنها نوشته اند که استر و مردخای "کسانی هستند که با استناد به کتاب عهد عتیق 77 هزار ایرانی را در یک روز به قتل رسانده اند."

بنابه روایات تاریخی، استر یک زن جوان یهودی بود که پنج قرن پیش از میلاد مسیح به همسری خشایار پادشاه هخامنشی درآمد و او را قانع کرد به یهودیان اجازه دهد آزادانه در داخل مرزهای امپراتوری ایران سکنی گزینند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۸
انتشار یافته: ۳۲
محمد
|
Germany
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
ما به تمام ادیان احترام میگزاریم و با تخریب مسجد الاقصی و مقبره استر و هر گونه نماد مذاهب دیگر مخالفیم
ناشناس
|
China
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
مشکل با اسرائیل رو به مشکل بین ادیان تبدیل نکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
متاسفم. ما مسلمانان به تمام ادیان الهی احترام می گذاریم. اصلاً افتخار ما این است که پیروان ادیان الهی در کشور ما آزادانه به عبادت خود مشغولند و این را نشانه سلامت عقل خود می دانیم. وای بر جاهلانی که با این اقدمات حرمت پیامبران الهی را زیر پا بگذارند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
اگر واقا 77 هزار ايراني را كشته بايد تخريب و منفور شود
رهگذر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
یعنی اگر آنها عمل ناپسندی مرتکب بشن و به مقبره و اماکن مقدس توهین کنند ما هم باید همون کار رو انجام بدیم ؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
آرامگاه استر به عنوان یکی از ارزشمندترین بناهای میراث فرهنگی ایران باید حفظ شود. این بنا نشان از این دارد که ایران زمین همواره بستر و پناهگاه ادیان الهی بوده است. ایرانیان همواره یگانه پرست بوده اند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
آقا این مقبره جنبه تاریخی و توریستی داره، خواهشا دسمایه سیاست و تعصبات کور مذهبی نکنیدش، مگه نمیگیم مشکل ما با صهیونیست هاست نه یهودی ها؟ خب این مقبره چه ربطی به صهیونیست ها داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
مقابله به مثل خوب است ولي براي رژيم صهيونيستي مقبره فوق اهميتي ندارد بلكه براي مظلوم نمايي استقبال نيز خواهد نمود مراقب باشيد اب به اسياب دشمنان ايران نريزيد
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
آخه يعني چي؟ يك عده يك جايي خرابكاري مي‌كنند و ما به تلافي آثار باستاني كشور خودمان را تهديد به تخريب ميكنيم. اين يعني چي؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
شما چه جوري به سايت راديو بي بي سي دسترسي داريد فيلتر شكنش رو به ما هم بدبد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی