ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هراس تل‌آویو از توافق سریع آمریکا با ایران

یک رسانه عبری گزارش داد که رژیم صهیونیستی نگران این است که رئیس جمهور آمریکا با یک توافق سطحی و سریع به درگیری با ایران پایان دهد.
کد خبر: ۱۳۵۹۷۶۵
| |
4734 بازدید
|
۲

هراس تل‌آویو از توافق سریع آمریکا با ایران

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ روزنامه «معاریو» نوشت محافل امنیتی رژیم صهیونیستی نگران این هستند که آمریکا به درگیری با ایران با یک توافق سطحی و سریع شبیه آنچه درباره انصارالله یمن رخ داد، پایان دهد.

آنها نگران این هستند که این توافق بد باشد و موضوع برنامه موشک‌های بالستیک و آنچه «گروه‌های نیابتی مورد حمایت ایران» خوانده می‌شود را حل نکند و به نظام ایران منابع مالی برای تقویت توانایی‌های خود بدهد.

این روزنامه نوشت بدترین سناریو یک توافق جزئی است که اموالی را برای نظام ایران آزاد کند و به آن مصونیت بخشد. سناریوی بدتر نیز این است که یک حمله محدود آمریکایی صورت بگیرد که به دنبال آن یک معامله بد انجام شود که اسرائیل را در معرض پاسخ موشکی ایران قرار دهد.

معاریو در موضعی مداخله‌جویانه اضافه کرد: بهترین سناریو از نظر تل‌آویو یک حمله گسترده نظامی از سوی آمریکا علیه برنامه هسته‌ای و موشکی و چه بسا سرنگون کردن نظام ایران است. سناریوی دیگری که تقریبا به صورت نسبی در تل‌آویو مورد قبول است ادامه وضعیت کنونی از طریق فشار‌های بین‌المللی، تحریم‌ها و محاصره تا زمان فروپاشی نظام ایران از داخل است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Canada
|
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۶
خدا خودش از زمین محوشون کنه که منشا هر چی شر و فلاکت و کثافت کاری دنیاست، این صهیونیستهای پست هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۶
خدا اين قاتلان را نيست و نابود گرداند.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات