وحشت داماد از صورت عروس خانم!
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
عروسخانم كه ميخواست با لايهبرداري صورتش خود را براي جشن آماده كند به دردسر عجيبي افتاد.
اين دختر جوان و 2 خواهرش با صورت باندپيچي شده به دادسراي جرائم پزشكي مراجعه كردند و خواستار تعقيب قضايي يك پزشك و همسر وي شدند.
چندي پيش 3 خواهر جوان به دادسراي جرائم پزشكي رفتند و ادعا كردند: چند روز ديگر عروسي خواهر كوچكترمان است وقتي آرايشگر خانوادگيمان گفت براي اينكه چهره زيباتري داشته باشيد بهتر است پوست صورتتان را لايهبرداري كنيد توصيه وي را پذيرفتيم و براي لايهبرداري صورتمان به چندين آرايشگاه مراجعه كرديم ولي با مشورت دوستان و آشنايان به مطب يكپزشك پوست و مو رفتيم.
پزشك متخصص با ديدن پوست صورتمان چندين دارو و محلول داد و گفت 4 روز بعد براي لايهبرداري به مطب برويم. روز آخر به مطب رفتيم. همسر پزشك معالج، جانشين شوهرش پشت ميز نشسته بود و ادعا كرد همسرش به مسافرت خارج از كشور رفته است و در نبود پزشك متخصص وي كارهايش را انجام ميدهد.
سارا را به اتاق لايهبرداري هدايت كردند. از تركيبي به نام فنول استفاده ميكرد. خيلي دردناك بود براي آنكه آرامتر شويم مسكن تزريق كردند. همه پوستمان پاكسازي شد، سپس مادهاي شيميايي روي پوستمان ماليد تا درون پوستمان نفوذ كند. پس از دقايقي صورتمان را باندپيچي كرد و همسر پزشك متخصص گفت كه ميتوانيم پس از 2 روز صورتمان را باز كنيم. درد و سوزش شديدي داشتيم نميدانستيم هر جراحي كوچك زيبايي ميتواند دردسرساز باشد.
پس از 2 روز نزد پزشك متخصص رفتيم تا باند صورتمان را باز كند ولي ناباورانه ديديم كه صورتمان قرمز و متورم شده است. هيچ نقطهاي از صورتمان مثل سابق روشن نبود. مويرگهاي صورتمان پاره شده بود و خونريزي داشت.
اين خواهران گفتند: براي آنكه در جشن عروسي زيباتر به نظر برسيم تن به اين جراحي داديم و هرگز تصور نميكرديم پوستمان خراب شود.
خيلي ناراحت شديم به همين خاطر نزد پزشك متخصص پوست ديگري رفتيم كه متوجه شديم در اثر استفاده زياد از تركيب فنول در لايهبرداري، پوست صورتمان به سوختگي درجه 2 دچار شده است.
عروس خانم به داديار گفت: هفته ديگر مراسم عروسيام است همه دوستان و آشنايان را دعوت كردهايم حالا من با اين صورت چگونه ميتوانم تن به بهترين جشن زندگيام بدهم.
وقتي شوهرم صورتم را ديد بسيار وحشت كرد به همين خاطر مجبور شديم مراسم عروسي را به تاريخ ديگري بيندازيم.


