صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ناو هواپیمابر آمریکایی به آب‌های اسرائیل می‌آید

یک مقام نظامی (در ارتباط با تهدید رهبری ایران در مورد غرق کردن ناوهای آمریکا) گفت که این ناوها سیستم‌های دفاعی خود را دارند که می‌توانند موشک‌هایی را که به سوی آنها شلیک شده، سرنگون کنند. همچنین اگر ناو هواپیمابر به سرعت در حال حرکت باشد، هدف قرار دادن آن با موشک بالستیک دشوار است.
کد خبر: ۱۳۵۸۵۴۴
| |
28481 بازدید
|
ناو هواپیمابر آمریکایی به آب‌های اسرائیل می‌آید

روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس جرالد آر. فورد به همراه سه ناوشکن اسکورت خود در دریای مدیترانه و در نزدیکی سواحل اسرائیل مستقر خواهد شد.
 
به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران، نیویورک تایمز در گزارشی با عنوان «ارتش آمریکا برای حملات احتمالی به ایران آماده می‌شود» به اقدامات دفاعی ایالات متحده برای حفاظت از دارایی‌ها و نیروهای خود در منطقه در برابر هرگونه حمله احتمالی ایران پرداخت.
 
بر اساس این گزارش و به نقل از مقامات نظامی آمریکا، ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس جرالد آر. فورد که به‌تازگی از منطقه کارائیب بازگشته، روز چهارشنبه در مسیر پیوستن به ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن به جبل‌الطارق نزدیک شده است.

مقامات آمریکایی گفته‌اند این ناو در مرحله نخست احتمالاً در نزدیکی سواحل اسرائیل مستقر می‌شود تا از تل‌آویو و دیگر شهرهای این کشور دفاع کند.
 
یکی از مقامات ارتش آمریکا در این باره اظهار داشت: «در حال حاضر توانایی محافظت از نیروها و متحدان خود را در برابر هرگونه اقدام تلافی‌جویانه ایران داریم.»

واکنش آمریکا به اظهارات رهبر ایران درباره غرق کردن ناوها

به گزارش عصر ایران، نیویورک تایمز در بخش دیگری از این مطلب، نوشت: یک مقام نظامی آمریکا روز چهارشنبه [در واکنش به تهدید رهبری ایران در مورد غرق کردن ناوهای آمریکا] اعلام کرد این ناوها به سامانه‌های دفاعی پیشرفته مجهز هستند و ناوشکن‌های همراه می‌توانند موشک‌های شلیک‌شده به سمت آن‌ها را رهگیری و منهدم کنند.

به گفته این مقام، در صورتی که ناو هواپیمابر با سرعت بالا در حال حرکت باشد، هدف قرار دادن آن با موشک بالستیک بسیار دشوار خواهد بود.

 در ادامه این گزارش آمده است که به گفته یک مقام نظامی دیگر، ارتش آمریکا در حال حاضر قادر است دست‌کم برای یک دوره کوتاه‌مدت از نیروها، متحدان و دارایی‌های خود در برابر هرگونه اقدام تلافی‌جویانه ایران در واکنش به حملات آمریکا به اهداف هسته‌ای و نظامی دفاع کند؛ با این حال، همچنان این پرسش مطرح است که آیا ارتش ایالات متحده آمادگی ورود به یک جنگ طولانی‌تر و گسترده‌تر را دارد یا خیر.

 

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
وقتی طلا داره گرون میشه یعنی قراره جنگ بشه ، نه مذاکره.
فکر کنم جنگ خیلی نزدیکه حتی کمتر از دو هفته مونده.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
فقط حمله پیشدستانه از سمت ایران ما برحقیم و پیروزی با ماست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
شایدحمله اصلی آمریکا ازاسراییل باشد
مارکو پلو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
الان باید انصارالله به ناوهای امریکایی حمله کنه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
دکتر علی عبدی پاسخ دهید
ناشناس
|
Bulgaria
|
۱۸:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
خواهشا روز اول جنگ مرکز هوش مصنوعی امارات رو بزنید تا بدانند در یک مدت کوتاه هم نمیتوانند از دارایی های خود محافظت کنند. نیاز شد بسیج مردمی فراخوان بده برای اعزام به پایگاه های آمریکا در منطقه و تصرف آنها.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
بهتره این سؤال را از مسئولین خودمون هم بپرسید که آیا توان کشور برای یک جنگ نه بلندمدت بلکه چند هفته ای کافی هست یا نه؟
کاوه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
در انجا هم در دسترس موشک های ایران هستن راه فراری نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
انشالا غرق خواهد شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۳۰
مگر ناو می‌تواند تعهد بدهد. که هر موشکی که به سمتش شلیک شد را منحرف یا نابودکند؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات