اخبار ریز و درشت غیر فوتبالی
رييس فدراسيون هندبال با بيان اين مطلب اظهار کرد: ماجک هنوز در ايران است ولي براي انجام عمل جراحي روي آشيل پايش قصد دارد مدتي به کشورش بازگردد. قصد داريم پس از بازگشت او به ايران درباره ادامه همکاري اش با تيم ملي صحبت کنيم.
تيم ملي ووشو امروز بدون قلي پور در راه چين
تيم ملي ووشو ايران بدون حميدرضا قلي پور امروز راهي چين مي شود تا در جام جهاني ساندا شرکت کند. حميدرضا قلي پور که از ناحيه کتف در جريان شانزدهمين دوره بازي هاي آسيايي مصدوم شد در اين سفر تيم ملي را همراهي نمي کند.
28 کشتي گير جواز حضور مستقيم در جام يادگار را کسب کردند
بعد از برگزاري مسابقات قهرماني ايران در شيراز، 28 فرنگي کار جواز حضور مستقيم در جام بين المللي يادگار امام (ره) را کسب کردند. کادر فني تيم ملي تصميم گرفت به 28 کشتي گير برتر اين رقابت ها (نفرات اول تا سوم هر وزن البته با احتساب دو سوم مشترک) سهميه حضور مستقيم در جام بين المللي يادگار امام (ره) را بدهد. همچنين نفرات پنجم تا دهم پيکارهاي شيراز نيز مي توانند با شرکت در مسابقه انتخابي جام يادگار سهميه حضور در اين جام بين المللي را کسب کنند. جام يادگار در ماه هاي پاياني هر سال در رشته فرنگي و در قم برگزار مي شود.
حضور بسکتباليست آمريکايي در تمرينات مهرام
بازيکن آمريکايي تيم بسکتبال مهرام در تمرينات اين تيم حضور يافت. سامب، بازيکن آمريکايي و پست 5 است که با نظر کادر فني مهرام در تمرين اين تيم حضور يافت و قرار است در چند روز آينده در بازي هاي تدارکاتي مهرام آزمايش شود.
برزگر: مشکلي ندارم، يک عمل سرپايي بود
مديرسابق تيم هاي ملي کشتي بعد از ترخيص از بيمارستان گفت: مشکلي ندارم، يک عمل سرپايي را پشت سر گذاشتم. منصور برزگراظهار داشت: در حال حاضر در منزلم و مشغول استراحت هستم. مشکل بدني ندارم و در واقع يک عمل کوچک و سرپايي داشتم که خيلي زود هم مشکلم برطرف شد.


