صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

پایان سرقت‌های مسلحانه پدر و کودک خردسالش

مرد سابقه‌دار که همراه پسرش با موتورسیکلت در جنوب و جنوب شرق تهران تردد و با سلاح قلابی مردم را تهدید و گوشی‌های‌شان را سرقت می‌کرد، بازداشت شد.
کد خبر: ۱۳۵۶۵۴۴
| |
1529 بازدید
|
۱
پایان سرقت‌های مسلحانه پدر و کودک خردسالش

 

به گزارش تابناک به نقل از جام‌جم، آخر هفته گذشته مردی در یکی از محله‌های جنوب شرق تهران در حال پیاده‌روی‌بود که ناگهان موتورسیکلتی که پسری خردسال ترک آن بود در نزدیکی‌اش توقف کرد. راکب موتور با سلاح کلت عابر را تهدید کرد که باید گوشی اش را به وی بدهد که با مقاومت مرد عابر رو‌به‌رو شد. در همین حین خودروی پلیس مشغول گشت‌زنی متوجه درگیری شد که سارق گوشی را دزدید و مالباخته را کف خیابان رها کرد. سارق سمت موتورش رفت تا فرار کند که مأموران او را خلع سلاح و بازداشت کردند. سپس مأموران در بازرسی از او، گوشی سرقتی را یافتند و به مالباخته تحویل دادند. متهم و کودکش به اداره پلیس منتقل شدند. در ادامه با حضور همسر متهم کودک تحویل او شد. مرد سارق هم اعتراف کرد که با تهدید شاکی گوشی اش را به سرقت برده است.

متهم جوان دیروز به شعبه پنجم بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۴ تهران منتقل شد و در اظهاراتش گفت‌: از یک سال قبل با مشکل مالی رو‌به‌رو شدم و در ادامه با مردی خلافکار دوست شدم که سارق گوشی بود و با او گوشی‌قاپی می‌کردم. بعد از مدتی هر دو بازداشت و زندانی شدیم. او حبس گرفت و من هم به یک سال حبس و ردمال ۴۰۰ میلیون تومانی محکوم شدم. در زندان متوجه شدم همدستم علاوه بر سرقت گوشی‌ها، با همسرش از رهگذران و رانندگان مسلحانه خفت گیری کرده بود. یک سال زندان بودم و شش ماه قبل آزاد شدم. باید پول‌های قرضی که با آن ردمال را پرداخته بودم جور می‌کردم. یک کلت قلابی خریدم. پسرم را هم ترک موتورم می‌نشاندم تا کسی به من شک نکند. بعد پیاده می‌شدم و مردم را با کلت تهدید و به زور گوشی‌های‌شان را سرقت می‌کردم، اما در جریان دزدی آخرم بازداشت شدم.

نیک، بازپرس شعبه پنجم دادسرای ناحیه ۳۴ تهران با تأیید این خبر به جام‌جم گفت‌: تاکنون رد متهم در ۲۰ پرونده سرقت به دست آمده است. او در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات از او ادامه دارد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
زندان براشون کلاس درسه
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات