صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خبر خوش برای معلمان بازنشسته

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت یکجا و طی یک قسطِ پاداش معلمانی که نزدیک مهرماه بازنشسته شدند خبر داد و گفت: پرداخت با تاخیر بیش از یک ساله پاداش معلمان بازنشسته به سنت و یک روال تبدیل شده بود که دلخوری و گلایه به حق معلمان را بدنبال داشت.
کد خبر: ۱۳۵۵۳۹۷
| |
1557 بازدید
|
۲

خبر خوش برای معلمان بازنشسته

علی فرهادی در نشست خبری که صبح امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، افزود: بعد از تقریبا ۳۰ سال، برای اولین بار در آموزش و پرورش اقداماتی انجام شد که این اقدام یک کار تحولی نبود بلکه از جنس وظیفه بود. متاسفانه این وظیفه سال‌ها به فراموشی سپرده شده بود و شامل پرداخت به موقع پاداش پایان خدمت معلمان می‌شد.
 

پرداخت یکجای پاداش پایان خدمت بازنشستگان مهرماه

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه معلمانی که در مهر ماه بازنشسته شدند، در اوایل بهمن، موفق شدیم پاداش آنها را در یک قسط و یکجا پرداخت کنیم اظهار کرد: پرداخت با تاخیر بیش از یک ساله پاداش معلمان بازنشسته به سنت و یک روال تبدیل شده بود که دلخوری و گلایه به حق معلمان را بدنبال داشت.

فرهادی همچنین با تاکید بر اینکه اصلاح نگاه مسئولان و مردم به آموزش و پرورش مثل نان شب برای همه واجب است؛  زیرا زیرساختهای توسعه فرهنگی، امنیت و آینده بالندگی هر کشوری در گرو نظام تعلیم و تربیت است ادامه داد: رویکرد آموزش و پرورش توجه به توسعه و ارتقای کیفیت مدارس دولتی است که پایگاه‌های فرهنگی کانون تعلیم و تربیت هستند و این مسئله مدنظر رهبری  و آموزش و پرورش است. آموزش‌وپرورش برای پذیرش دانش آموزان آغوش باز دارد؛ یعنی مانند برخی مدارس گزینشی نیست و تضمین آینده همه دانش اموزان از جمله وظایف ماست.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: باید به این باور برسیم که تنها راه پیشرفت کشور آموزش و پرورش است و هرگونه کم توجهی و کوچک انگاری به آموزش و پرورش یعنی عدم توجه به رشد و آینده کشور است.

مدارس باید مهم‌ترین کانون گفت‌وگو مردم با دولت و حاکمیت باشد

فرهادی گفت: مدارس باید مهم‌ترین کانون گفت‌وگو مردم با دولت و حاکمیت باشد که شامل دانش‌آموزان و والدین و کارمندان است. ما بیش از ۱۶ میلیون دانش آموز داریم که والدین آنها را نیز در بر می‌گیرد. همچنین هرکسی که امروزه والدین یا دانش امور نباشد هم یک روزی این مسیر را طی کرده و از آموزش و پرورش تاثیر گرفته است.

وی افزود: قریب به ۱میلیون و ۸۰ هزار نفر در دی ماه از وزرات آموزش و پرورش حقوق گرفته‌اند. تعداد زیادی معلم داریم که به سایر ادارات مامور شده‌اند؛ تعدادی هستند که حقوق بگیر ‌ما نیستند اما در آموزش و پرورش خدمت می‌کنند یعنی حدود ۴۵ درصد دولت را این وزارتخانه مهم تشکیل می‌دهد و هیچ جای دیگر این گستردگی وجود ندارد، بنابراین باید توجه به آموزش و پرورش اندازه نصف دولت به این وزارتخانه باشد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آرزوی ما در آموزش و پرورش این است که ما اولویت اول دولت باشیم و خوشبختانه در دولت آقای پزشکیان بیش از ۸۰ جلسه با حضو شخص رییس جمهور در یک سال اخیر تشکیل شده و این میزان توجه را ما تاکنون نداشته‌ایم.

ادامه دارد

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
از حقوق ناچیز معلمان بازنشسته و معلمان شاغل چرا چیزی نمی گوید؟؟ سفره معلمان خالی است و انگیزه لازم برای تدریس با کیفیت ندارند؟
م ص
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
علوم پزشکی شهید بهشتی هم بیش از دوسال طول می‌دهد تا پاداش کارکنان را بدهد
لطفا ف‌کری برای ما و این پول ملی و ارز و بی فکری مدیران ناکارآمد بکنید این همه فساد اقتصادی و به کارمند می‌رسید ندارید
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات