صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

این‌دروغ اینترنشنال هم دوام نیاورد و لشکر شوهرعمه‌ها باخت!/آنان که منکرند بگو روبرو کنند!

خب حالا وقت آن است که شوهرعمه‌های هر فامیل (در فامیل همه‌مان حداقل یکی دوتا از این‌جنس‌های خوب داریم دیگر!) مدارک و اسناد پست‌هایی را که به‌طور رگباری و بدون راستی‌آزمایی فوروارد (بازارسال) می‌کنند، رو کرده تا درباره یک‌ماه دروغ‌گویی‌شان با هم صحبت کنیم.
کد خبر: ۱۳۵۵۲۷۰
| |
12971 بازدید
|

این‌دروغ اینترنشنال هم دوام نیاورد و لشکر شوهرعمه‌ها باخت!/آنان که منکرند بگو روبرو کنند!

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، دیروز یکشنبه ۱۲ بهمن بود که دولت جمهوری اسلامی ایران، اسامی کشته‌شدگان اغتشاشات دی‌ماه ۱۴۰۴ را منتشر کرد. حوادث تلخی که دی ماه امسال بر ملت ایران تحمیل شدند، با سرمایه و دلارهای دیگران طراحی شده بوده و متاسفانه علاوه بر خسارات اقتصادی و اجتماعی، موجب از دست دادن جان عده ای از محافظان امنیت و هموطنان بی گناه شدند که به تعبیر خودی ها، حتی یک کشته هم از این جبهه که مردم ایران باشد زیاد بود.  

از آخرین آمار کشته سازی های دروغینی که شبکه‌های ضد ایرانی مثل اینترنشنال، العربیه، یورونیوز، بی‌بی‌سی و ... از کشته‌شده و شهدای اغتشاشات منتشر کرده‌اند خبر نداریم چون این‌آمار لحظه‌ای بالا می‌رفت و طبق پست‌های سایبری‌های آلبانی و تل‌آویو، «کامیون‌کامیون جنازه می‌آوردند.»

معلوم نبود ۲ روز اغتشاش و جنگ شهری بوده یا جنگ جهانی سوم و چهارم و پنجم؟ اما به هرحال جمهوری اسلامی ایران، اسامی و مشخصات ۳ هزار و ۱۰۰ جان‌باخته ‌آتش‌افروزی‌های یهود بین‌الملل را منتشر کرد و شبکه‌های معاند و دلاربگیر صهیونیست‌ها، باید سوژه دیگری برای دروغ‌پردازی‌هایشان پیدا کنند. ضمن این‌که تعدادی از کشته‌ها هم به مرور اعلام زنده بودن می‌کنند و از دختر اسرائیلی گرفته تا شهروند ایرانی، می‌گویند ما زنده‌ایم و به دروغ اسم‌مان را بین کشته‌شده‌ها اعلام کردند. 

دولت نام، نام خانوادگی، نام پدر و شش رقم آخر کدملی جانباختگان را اعلام کرد. حالا توپ در زمین دروغگویان تاریخ است که روی هرچه دروغگوست سفید کرده‌اند. لطف کنند و اسامی و مشخصات کشته‌شدگانی را که مدعی بودند بین ۳۰ تا ۵۰ هزار نفر هستند و احتمال داشت رقم ۱۰۰ هزار را هم رد کنند و روزی به ۲۰۰ هزارتا برسند اعلام کنند. به قول قدیمی‌ها «آنان که منکرند بگو روبرو کنند»!

خب حالا وقت آن است که شوهرعمه‌های هر فامیل (در فامیل همه‌مان حداقل یکی دوتا از این‌جنس‌های خوب داریم دیگر!) مدارک و اسناد پست‌هایی را که به‌طور رگباری و بدون راستی‌آزمایی فوروارد (بازارسال) می‌کنند، رو کرده تا درباره یک‌ماه دروغ‌گویی‌شان با هم صحبت کنیم. چون طبق احادیث و روایت اسلامی و اخلاقی، اگر هرحرفی را نقل کنی، دروغگو هستی!

البته افرادی که این‌روزها به عنوان طبقه اجتماعی شوهرعمه‌ها می‌شناسیم، پسمانده و آخرین حلقه زنجیره جنگ سایبری و اطلاعاتی دشمنان ایران هستند. روی صحبت ما با بلندگوهای یهود بین‌الملل ازجمله اینترنشنال است که هربار دروغ می‌گوید و دروغ‌های تاریخ‌مصرف‌دارش برای مدت کوتاهی، غافلان جامعه را فریب می‌دهد. بعد هم نوبت دروغ جدید می‌رسد که با آب و تاب، زینتش بدهند و درباره‌اش میزگرد و برنامه تحلیلی به خورد همان‌شوهرعمه‌هایی بدهند که در تلویزیون خانه‌شان، برنامه‌های اینترنشنال به‌عنوان مرجع خبری پخش می‌شود. 

در روز اول یا دوم اغتشاش بود که یکی از این‌شوهرعمه‌های فامیلی ما اعلام کرد مسجد محل به آتش کشیده شده و کلانتری و بسیج مسجد به دست مردم معترض فتح شده و به زودی کل محله و شرق تهران به دست مخالفان جمهوری اسلامی خواهد افتاد. در همان‌لحظات یکی دیگر از شوهرعمه‌ها اعلام کرد استان ایلام سقوط کرده و بعد هم دونالد ترامپ اعلام کرد شهر مشهد سقوط کرده است! ما هم دلمان را گرفته بودیم و می‌خندیدیم اما بیچاره آن‌کسانی که این‌اباطیل و مزخرفات را باور کردند.

عیب ندارد! می‌دانیم که تاریخ تکرار می‌شود و حافظه تاریخی هم ضعیف است. یعنی اینترنشنال و کپی‌پیست‌کنندگان اخبار دروغش، واکنش طبیعی انسانی نشان نمی‌دهند که خجالت بکشند و یک‌مدت سکوت کنند. به‌عکس جری‌تر شده و به‌قول تهرانی‌های قدیم، بچه‌پررو بازی درمی‌آورند؛ با دروغ‌هایی شاخدارتر و غلیظ‌تر. احتمالا دارند عقب‌نشینی‌های نظامی‌ آمریکا برای شروع جنگ را ماله‌کشی می‌کنند که «هان! ایران در پشت پرده ترسید و ترکیه را واسطه کرد که جنگ شروع نشود!» اصلا هم تاریخ نخوانده‌اند و نمی‌دانند رفتار جمهوری اسلامی ایران با رفتار رضاخان و محمدرضا پهلوی در شرایط نزدیک به جنگ یا حتی شرایط جنگی تفاوت دارد!

خب،‌ صهیونیست‌ها و مواجب‌بگیرانشان! خطاب ما با شماست! توپ در زمین شماست. ما نام و نشان ۳ هزار و ۱۰۰ تنی که گفتیم منتشر کردیم. لطفا پروژه بعدی خود را برای تولید هویت جعلی برای ۳۰ تا ۵۰ هزار کشته کلید بزنید. پروژه عریض و طویلی است و کلی دلار پشتش خوابیده! فقط لطفا بازیگرانش را هم عوض کنید! این عروسک‌ها و دلقک‌های خارج‌نشین دیگر چنگی به دل شوهرعمه‌ها هم نمی‌زنند و نیاز به تعویض یا تعمیر یا به روز رسانی دارند. 

راستی داشت یادمان می‌رفت! به قول فعالان خودی فضای مجازی، امسال دهه فجر هم بوی گل یاسمن آمد هم بوی دماغ سوخته شما! و شاهزاده هم (چه از راه زمین و چه از راه هوا) این قدر نیامد، تا امام آمد! بقیه‌اش باشد برای بعد!

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵۹
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۴۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
تو زاست میگی.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
تو راست میگی؟سند اون شبکه برای اون ادعاش چیه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
ناشناس جان ، راست میگه دیگه ، فکر کردی شوهر عمه جنابعالی راست میگه ؟؟؟
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
خلافشو ثابت کن
دروغ میگه؟؟؟
با سند ثابت کن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
ساده لوح
ناشناس
| Japan |
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
آمار بیشتر است حداقل من کسی را می شناسم که در لیست نیست .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
الان 3000 کشته برایتان کم است؟ نمی پرسید موسادچطور در حضور یک حاکمیت مستقر توانست فقط طی دو روز این همه پیر و جوان بکشد؟ مشکلا تان این است که 30 هزار نفر نبوده؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
چرا جواب بی ربط میدی؟این گزارش منظورش اینه که آمار ادعایی اون شبکه دروغه و اونقدر نیست،بعد تو بدون توجه به دروغ اون شبکه،ژست گرفتی و جواب چیزی که ننوشته رو میدی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
از اونایی بپرس که کشتن نه از نظام
Mean
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
شما چرا ناراحتی ؟
اسرائیل شما تمام زورشو با ترامپ زدن
خودشون گفتن همه کار کردیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
من تناقض شما رو درک نمیکنم
اقایون سلطنت طلب داد میزنن برید بکشید بسوزونید تخریب کنید خب نتیجه اش رو چرا فقط اینوری ها باید پاسخگو باشن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
برو یقه ی رجوی و پهلوی و اسراییل را بگیر
بعد بیا اینجا عربده بکش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
عملیات کربلای ۵ که شدیدترین بخش جنگ ایران و عراقه توی ۳ ماه اینقدر شهید و تلفات نداشت که اینا مدعی شدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
مشکل الان تعداد کشته هاست .اونم حل کنیم دیگه هیچ دردی نداریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
این ها با این عدد سازی ها کار خودشون رو خراب میکنن. چون دفعه بعد با فراخوان کسی از ترس دیکه بیرون نمیاد‌
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
یکی از بهترین نظراتی که خوندم بود.
دمت گرم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
به زودی مشخص می شود.
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۲۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
چیپ در حد شبکه افق.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
جواب منطقی اگر داری،جواب منطقی بده.اگر جواب منطقی نداری،اونجور بیخود ژست نگیر
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
حالا مونده تا به پای اینترنشنال برسن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
چیپ در حد فرافکنی تو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
آنان که دعوت به خشونت و نبرد آخر کردند باید برای همین تعداد کشته شده جوابگو باشند و مورد تعقیب قضایی قرار گیرند. .لعنت ابدی بر همه آنان که جوانان ایران را مقابل هم قرار می دهند تادمنافع سیاسی و اقتصادی خود را تامین کنند.
ناشناس
|
Spain
|
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
آیدین دولتخواه نازنین تقوا مونا اسمی هر سه رشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
به نظر من آمار دولت هم خیلی بالاست. آخه خیلی بعیده کسی کشته شده باشه.
پاسخ ها
s
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
آره واقعا . دمت گرم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
عجب!!!
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات