میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

9 موشك دوربرد سپاه با موفقيت شليك شد

کد خبر: ۱۳۵۴۸
| |
16891 بازدید
9 موشك دوربرد و ميان برد ساخت داخل در رزمايش پيامبر اعظم 3 به طور همزمان پرتاب شد.

به گزارش فارس، 9 فروند موشك دور برد و ميان‌برد از خانواده موشك‌هاي زمين به زمين كه با دستان پرتوان متخصصان داخلي ساخته شده بود، لحظاتي قبل در رزمايش پيامبر اعظم 3 پرتاب شد.

سردار سرتيپ پاسدار سلامي فرمانده نيروي هوايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در جمع خبرنگاران با بيان اينكه اين شليك‌ها مرحله‌اي ديگر از سومين رزمايش دريايي و موشكي پيامبر اعظم (ص) است، گفت: هدف از برگزاري اين رزمايش نشان دادن عزم و اراده و اقتدار در مقابل دشمناني است كه در هفته هاي اخير ايران را با ادبيات خشن تهديد كرده‌اند.

وي تاكيد كرد: اين موشك‌ها را به افتخار ايران پرتاب مي‌كنيم تا نشان دهيم كه اين تنها بخش كوچكي از توان و اقتدار دفاعي ايران است.
سرتيپ سلامي افزود: ما با دشمناني كه قصد دارند با عمليات رواني و با تهديد واقعي ملت ايران را از مسير مقدس خود خارج كنند مي‌گوييم ما هميشه آماده دفاع از كيان اسلامي هستيم.

وي گفت: تنها پيام من به دشمنان اين است در اجراي سياست‌هاي خود دقيق‌تر عمل كنند و بدانند در هر موقعيت و مكاني كه باشند، دقيقا زير ذره بين ما هستند.
به گزارش فارس، در ميان اين موشك‌ها، موشك شهاب 3 با ارتقاي جديد نيز وجود دارد كه با موفقيت به هدف تعيين شده اصابت كرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات