صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تبعات استفاده از لنزهای زیبایی در آلودگی هوا

افراد بهتر است استفاده از لنزهاي زيبايي را در هواي آلوده كنار بگذارند تا چشمها حالت طبيعي خود را حفظ كنند و دچار درد و آسيب نشوند.
کد خبر: ۱۳۵۲۹۹
| |
1995 بازدید

استاديار دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: استفاده از لنزهاي زيبايي در هواي آلوده، باعث سوزش چشم مي شود.

عليرضا رمضاني روز چهارشنبه در گفت وگو با ايرنا با بيان اينكه استفاده از لنزهاي زيبايي و غيرطبي در هواي آلوده ضرورت ندارد،‌ افزود: افرادي كه به مدت طولاني در هواي آلوده پايتخت تردد مي كنند، نبايد از اين نوع لنزها استفاده كنند.

وي گفت: لنز، بسيار خطرناك است و ممكن است چشمها با داشتن اين لنزها در هواي آلوده، دچار سوزش يا قرمز شوند.

رمضاني گفت: افراد بهتر است استفاده از لنزهاي زيبايي را در هواي آلوده كنار بگذارند تا چشمها حالت طبيعي خود را حفظ كنند و دچار درد و آسيب نشوند.

استاديار دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ادامه داد: لنزهاي زيبايي را در هر لحظه مي توان در درون چشمها گذاشت و اگر براي مدتي استفاده نشوند، اتفاق خاصي رخ نمي دهد.

وي گفت: افراد بايد چشمهاي خود را در هواي آلوده سلامت نگه دارند تا بتوانند بدون هيچگونه درد و سوزشي در سطح شهر تردد كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟