صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ماموریت ویژه ساپینتو به یک استقلالی

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال برای دیدار با تراکتور از دو بازیکن ایرانی در قلب خط دفاع استفاده خواهد کرد.
کد خبر: ۱۳۵۲۲۳۶
| |
2861 بازدید
ماموریت ویژه ساپینتو به یک استقلالی

به گزارش تابناک به نقل از مهر، تیم فوتبال استقلال خود را برای دیدار با تراکتور در هفته شانزدهم لیگ برتر آماده می کند و تمرینات روزهای اخیر آبی ها زیر نظر ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی این تیم برگزار شده است. کاروان تیم فوتبال استقلال روز شنبه ۲۷ دی تهران را به مقصد یزد برای برگزاری دیدار با تراکتور ترک می کند و آبی ها در شرایطی رو در روی حریف خود قرار می گیرند که برخی از بازیکنان خود را در اختیار ندارند.

با توجه به سفر بازیکنان خارجی استقلال به کشور ترکیه، سرمربی استقلال رستم آشورماتوف مدافع ملی پوش ازبکستانی خود را برای این بازی به احتمال زیاد در اختیار نخواهد داشت. با توجه به اینکه سامان فلاح حضور خود در ترکیب استقلال را قطعی کرده و از آنجایی که عارف آقاسی جایی در لیست آبی ها نخواهد داشت، ساپینتو قصد دارد از عارف غلامی دیگر مدافع ایرانی خود در این بازی استفاده کند تا این بازیکن رو در روی تیم سابق خود قرار گیرد.

به این ترتیب سامان فلاح و عارف غلامی دو بازیکن استقلال در قلب خط دفاعی خواهند بود. این بازی روز یکشنبه ۲۸ دی و از ساعت ۱۶ با قضاوت موعود بنیادی فرد برگزار خواهد شد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات