صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ملی گلد موبایل خبر

دادستان‌تهران:پرونده‌های مجرمان‌محاربه به دادگاه می‌رود

دادستان تهران گفت: امیدواریم ظرف سه چهار روز آینده، تعدادی از پرونده‌هایی که اتهام آنها منطبق با جرم محاربه است را به دادگاه ارسال کنیم.
کد خبر: ۱۳۵۱۵۰۷
| |
2774 بازدید

دادستان‌تهران:پرونده‌های مجرمان‌محاربه به دادگاه می‌رود

علی صالحی دادستان تهران گفت: امیدواریم ظرف سه چهار روز آینده، تعدادی از پرونده‌هایی که اتهام آنها منطبق با جرم محاربه است را به دادگاه ارسال کنیم.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ علی صالحی دادستان تهران با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که پرونده‌های اغتشاشات اخیر را با دقت، قاطعیت، طبق قانون و در اسرع وقت، به نتیجه برسانیم و به دادگاه ارسال کنیم، گفت: تا کنون تعدادی از دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر در دادسرای تهران با تفهیم اتهام و صدور قرار تأمین متناسب، به زندان معرفی شده‌اند.

وی با بیان اینکه تا کنون تعدادی قرار جلب دادرسی و کیفرخواست در زمینه اغتشاشات اخیر صادر شده است، گفت: پرونده‌هایی که در آنها، اقدامات مجرمانه متهمین و اغتشاشگران منطبق با محاربه است، به صورت ویژه در حال رسیدگی هستند.

صالحی تاکید کرد: با ضابطین هماهنگی صورت گرفته که در اسرع وقت نسبت به تکمیل تحقیقات و مستندسازی‌های دقیق، اقدامات لازم را به عمل بیاورند؛ همچنین با مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، هماهنگی صورت گرفته تا در اسرع وقت، در مواردی که خسارت تحمیل شده، نسبت به معرفی وکیل تسخیری و کارشناس اقدام کنند.

دادستان تهران گفت: امیدواریم ظرف سه چهار روز آینده، تعدادی از پرونده‌هایی که اتهام آنها منطبق با جرم محاربه است را به دادگاه ارسال کنیم.

ملی گلد موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات