صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با تصویب نمایندگان صورت گرفت؛

الزام وزارت مسکن به تامین مسکن جانبازان

کد خبر: ۱۳۵۰۸۱
| |
1797 بازدید

با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارت مسکن و شهرسازی موظف شد تا پایان برنامه پنجم توسعه مسکن جانبازان، آزادگان و فرزندان شهدا فاقد مسکن را در صورتی که قبلا از زمین یا مسکن دولتی استفاده نکرده اند، تامین نماید.

به گزارش خانه ملت، نمایندگان در جلسه علنی امروز ـ چهارشنبه ـ مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی مواد مراعی مانده لایحه برنامه پنجم توسعه ماده ای را به این لایحه با 109 رای موافق، 60 رای مخالف و 7 رای ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در صحن الحاقی کردند.

براساس این مصوبه مجلس، وزارت مسکن و شهرسازی موظف شد تا پایان برنامه پنجم توسعه، مسکن جانبازان 50 درصد و بالاتر، جانبازان 25 درصد تا 50 درصد را که حداقل دو سال سابقه حضور در جبهه داشته اند و همچنین آزادگان و فرزندان شهدا و جانبازان بالای 70 درصد فاقد مسکن را در صورتی که قبلا از زمین یا مسکن دولتی استفاده نکرده اند تامین نماید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟