صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عبدالله گنجی: ترامپ تهدید نیست، فرصت است!

عبدالله گنجی، روزنامه‌نگار در مورد واکنش ترامپ به اعتراضات در ایران نوشت: اما ورود او به ماجرا فرصت است نه تهدید. اگر او جامعه ایران را از دوربین صهیونیست ها نمی دید، این خامی را نمی کرد. تنفر از او (در سالروز ترور حاج قاسم) خود عامل انسجام درونی است.
کد خبر: ۱۳۴۹۴۴۶
| |
1378 بازدید

عبدالله گنجی: ترامپ تهدید نیست، فرصت است!

به گزارش تابناک؛ عبدالله گنجی، روزنامه‌نگار نوشت: ورود ترامپ به پروژه اغتشاشات به مثابه دم خروسی است که بیرون زد است. خود کشته است(تحریم)و خود گریه کارفرمایی می کند. اگر بهانه او جدی باشد موساد می تواند عامل کشتار باشد.

اما ورود او به ماجرا فرصت است نه تهدید. اگر او جامعه ایران را از دوربین صهیونیست ها نمی دید، این خامی را نمی کرد. تنفر از او (در سالروز ترور حاج قاسم) خود عامل انسجام درونی است. 

امید است تیتر یک و مشترک رسانه های مکتوب، خبرگزاری‌ها و مجازی ها روز یکشنبه این باشد: ترامپ غلط کرد.

عبدالله گنجی، روزنامه‌نگار: ورود ترامپ به پروژه اغتشاشات فرصت است، نه تهدید

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات