جان باختن ۳ تن در سیلاب دهدشت

علی خلیلیتبار گفت: یک نفر با خودرو در حال عبور از روی پل بود که به دلیل شدن بارشها و بالا آمدن سیلاب به درون سد سرپری سقوط کرد و جان باخت.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ وی اظهار کرد: همچنین دو جوان ۱۸ و ۱۹ ساله به دلیل شدن بارشهای سیل آسا به درون سد سرپری سقوط کردند و جان باختند.
مسئول پیگیری جمعیت هلال احمر شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه بدلیل شرایط نامساعد جوی موفق به پیدا کردن جسد این سه نفر نشدیم، اضافه کرد: نیروهای امدادی و مردمی در حال جستجو برای پیدا کردن جسد این افراد هستند.
همچنین مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در تشریح جزئیات بیشتر این حادثه، از تلاشهای بیوقفه برای یافتن سه نفر مفقود شده در بارندگیهای اخیر خبر داد.
سید عادل رهبریان گفت: این حادثه در منطقه سد سرپری دهدشت اتفاق افتاده و به دلیل وضعیت جوی نامساعد و گل و لای، جستجوها به شدت دشوار شده است.
وی اظهارکرد: با توجه به شرایط نامساعد جوی و ادامه بارندگیهای شدید، امکان جستجو به حداقل رسیده و پیشبینی میکنیم که در این وضعیت، یافتن این افراد دشوار باشد. مگر اینکه معجزهای رخ دهد.





