میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تصمیمات مهم درباره پرداخت کالابرگ در جلسه امروز

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس در مورد جلسه غیرعلنی امروز مجلس با وزرای دولت توضیحاتی ارائه داد.
کد خبر: ۱۳۴۷۴۹۵
| |
4496 بازدید
|
۳
تصمیمات مهم درباره پرداخت کالابرگ در جلسه امروز

عباس گودرزی در جمع خبرنگاران در توضیح جزئیات جلسه غیرعلنی امروز سه‌شنبه(۲ دی ماه)، گفت: این نشست برای به اشتراک گذاشتن داده‌ها و اطلاعات از وضعیت کشور بین دولت و مجلس و همچنین دستیابی به یک فهم مشترک از برنامه‌ریزی برای حل مسائل مردم برگزار شد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ وی افزود: کمیته‌ای پنج نفره بین دولت و مجلس تشکیل شده که امروز رئیس سازمان برنامه بودجه و همچنین رئیس بانک مرکزی گزارشی در این خصوص ارائه دادند. ۱۷ ماموریت برای این کمیته در نظر گرفته شده است و مورد اجماع سران قوا و همه بخش‌های نظام است.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس اظهار کرد: در تلاش هستیم با یک ماموریت مشترک بین دولت و مجلس و بخش‌های مختلف نظام، شاهد بهبود وضع موجود باشیم.


گودرزی با بیان اینکه امروز وضعیت کشور وضعیت خاصی است، خاطر نشان کرد: بحث میزان فروش نفت، ارز برگشتی حاصل از آن و رفع تعهدات ارزی از جمله مباحثی‌ست که وجود دارد و محصول این همه موارد و متغیرها، وضعیت فعلی شده است.

وی با بیان اینکه دغدغه همه ما این است که مردم تاثیر سیاست‌ها و برنامه ریزی‌ها درباره بودجه ریزی را در سفره خود مشاهده کنند،تصریح کرد: معنایی ندارد، ۱۰ میلیارد دلار ارز اختصاص می‌دهیم برای تامین کالای اساسی که حدود ۸ میلیارد دلار آن  فقط برای نهاده‌های دامی است و اصلا به هدف هم اصابت نمی‌کند. 

سخنگوی هیات رئیسه مجلس اظهار کرد: مردم کالا را به قیمت بازار آزاد تهیه می‌کنند، حتماً ما  باید ساز و کارها را تغییر دهیم. اگر با این فرمان بخواهیم جلو برویم هیچ معنی ندارد، لذا فهم مشترک بین دولت و مجلس این است که این حمایت‌ها را به حلقه آخر زنجیره انتقال دهیم، یعنی مردم تاثیر آن را ببینند و ابزار ما هم در این خصوص کالا برگ الکترونیکی است، ضمن اینکه ما برای ۳ ماه پایانی سال تدابیری پیش بینی کردیم که استمرار آن را در سال های بعد شاهد خواهیم بود.

ادامه دارد...

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۳
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
یکی از تصمیمات کالا برگ این بود که کالا برگ بنده را حذف کردند
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
بهترین شیوه دادن یارانه ها به خود مردم و با شماره ملی آنهاست یعنی کلیه یارانه ها به تمام بخشها(مثل نهاده دامی بنزین و...) قطع بشه پولش مستقیم به مردم داده بشه و کلیه کالاها هم آزاد باشه
یعنی چی که مثلا سرانه ماهیانه ده میلیون تومان به نهاده دامی بدهیم و بعد مرغ و گوشت و ... در بازار نباشه و نتوانند مردم استفاده کنند و بعد مشخص بشه ده نفر این پول را بالا کشیدند
مستقیم به مردم بدهید و کالا هم به نرخ آزاد باشه نظر خواهی بگذارند برای مردم یا حتی درکنار انتخابات این موضوع هم به رای گیری گذاشته بشه
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
کالا برگ باید به همه مردم تعلق بگیره حق همه است بیخودی بخش بزرگی از مردم را محروم کرده اند. کالا برگ باید به همه ملت ایران تعلق بگیرد
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات