صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخست‌وزیر جیبوتی با لاریجانی دیدار کرد

تاکید لاریجانی بر تشکیل کمیته مشترک اقتصادی میان ایران و جیبوتی
کد خبر: ۱۳۴۷۳۸
| |
1626 بازدید

محمد دلینا نخست وزیر جیبوتی بعدازظهر امروز با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش خانه ملت، لاریجانی در این دیدار بااشاره به نگاه مثبت جمهوری اسلامی ایران به همکاری با کشورهای افریقایی و ظلم مضاعف ناشی از استعمار در این قاره اظهار داشت: نگاه جمهوری اسلامی ایران به همکاری با افریقا نگاهی راهبردی است که بر مبانی اقتصادی و انسانی استوار است.

وی در ادامه با ابراز رضایت از روند روبه رشد مناسبات دو کشور افزود: تبادل هیات های سیاسی پارلمانی میان دو کشور به آشنایی متقابل از امکانات و زمینه های همکاری کمک می کند.

وی تشکیل کمیته مشترک اقتصادی میان دو کشور را گامی مهم دراین راستا ارزیابی کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موقعیت راهبردی خلیج عدن و شرایط بی ثبات و ناآرام کنونی دراین منطقه گفت: قدرت های بین المللی از بی ثباتی و ناآرامی در خلیج عدن در جهت تحکیم منافع نامشروع خود در این منطقه بهره می برند.

وی تشدید ناامنی در خلیج عدن را به زیان همه کشورهای منطقه دانست.

محمد دلینا نخست وزیر جیبوتی نیز در این دیدار با بیان اینکه جییوتی خواستار تقویت همکاری های دوستانه همه جانبه با ایران است افزود: جیبوتی حضور ایران در خلیج عدن را به نفع آرامش و ثبات این منطقه ارزیابی می کند.

وی روابط دو کشور را بسیار دوستانه خواند و افزود: همکاری های پارلمانی دو کشور می تواند به تحکیم و گسترش مناسبات بین دو کشور در سایر زمینه ها نیز کمک نماید.

نخست وزیر جیبوتی همچنین مذاکرات و گفت و گوهای خود با مقامات کشورمان را بسیار مفید و سازنده خواند و افزد: ایران در بسیاری از زمینه ها می تواند به پیشرفت و توسعه جیبوتی کمک نماید.

در این دیدار طرفین همچنین درباره ریشه های ناآرامی و بی ثباتی در منطقه خلیج عدن و نقش قدرت بین المللی در این زمینه تبادل نظر کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟